lomo kamera moumou fisheye

Hetkonen, mikäs retrokamera se siinä komeilee! Tänään on kökköpäivä, joten pistetään arvonta pystyyn. Kiinnostaisiko ketään Superkaupan lähettämä Lomo Fisheye -kompaktikamera? Sillä voi ottaa hauskoja kalansilmäkuvia jopa 170-asteen kuvausalueelta! Jos kalansilmäkuvat kiinnostavat, voit tilata omasi (tai minkä tahansa muun Lomon tuotteen) 10% alennuksella kaikista toukokuun loppuun mennessä koodilla “MOULOMO”. Toinen vaihtoehto on osalistua arvontaan kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mistä tai missä ottaisit kuvia tällä kameralla, jos sen voittaisit. Pakettiin kuuluu myös kolme värifilmirullaa kameraan. Arvonnan voittaja saa valita mieleisensä värisen kameran Superkaupasta.

Laitan heti tuolla kameralla otetuista kuvista esimerkkikuvia tänne, kun saan räpsittyä filmin täyteen. Kamerassa on sisäänrakennettu salama eli sill voi kyllä kuvata mihin vuorokaudenaikaan tahansa, mutta jotenkin en ole vain löytänyt tarpeeksi kuvauskohteita. Pyöreitä ja vääristyineitä kuvia on siis kyllä tulossa, kunhan laiska bloggaaja aktivoituu!;)

lomo fisheye

Jotta voittomahdollisuudet paranisivat, arvon myös yhdet hassut korvakuulokkeet jollekin onnekkaalle. Nappikuulokkeet arvotaan automaattisesti kaikkien kamera-arvontaan osallistuneiden kesken eli näiden arvontaan ei tarvitse osallistua enää erikseen. Arvon siis yhden kameran ja yhdet nappikuulokkeet. Ankkojen sijaan voittaja voi valita vaikkapa sydämet, kärpäset tai leppäkertut. DCI-nappikuulokkeiden valikoimaa voi selailla jo etukäteen täällä.:)

moumou ankkakuulokkeet

ankkakuulokkeet

Osallistumisaikaa on 21.5. kello 22:00 saakka. Sekä kameran että kuulokkeiden voittajat julkaistaan blogissani 22.5.2011 heti aamulla! “Kvaak”?;)