Tänään oli ihme keli. Aurinko paistoi, mutta oli kylmä. Välillä sitten lyhyt helleaalto iski ja hiki virtasi kunnes jäinen tuuli palasi. Kaikilla ihmisillä näytti kaupungilla olevan liikaa vaatteita päällä, vaikka tilanne ei tietenkään ollut se muuta kuin ehkä sisäkissojen silmin. Itsekin tuijotin peiliä pitkään, tuli jotenkin syksyinen ja raskas fiilis. Aamulla vaan tuntui siltä, että tänään on prätkäbuutsipäivä, joten mitäpä sitä kohtaloa uhmaamaan. Prätkäbuutsit kaivettiin talviteloilta esiin. Valitettavasi niiden mukana taisi herätä zombieystäväni, joka muutti asumaan kasvoihini. Voi noita ilmeitä.

huononaama-aamu3

huononaama-aamu2

toppi – H&M

farkut – H&M

hiuskukka – H&M

kengät – Clou

takki – Vero Moda

Asun myötä korkkasin tuon eBaysta kaivetun topin. Se on ihan perus Henkkis, mutta olen opetellut pahan tavan ostaa suurimman osan vaatteistani käytettyinä. Onpa fiksua kuljetuttaa Iso-Britanniasta tai Jenkeistä vaatteita!:D Kuitenkin, parin euron toppi näytti kuvassa niin kivalta, että vaikka tiesin sen olevan tällainen tyhmä ja pitkä, huusin sen itselleni. Odotan jo innolla, että näiden yliitkien toppien aikakausi loppuu ja normaalipituiset topit palaavat kauppoihin. Onneksi niitä löytyy muutamalta luottomerkiltä aina.

huononaama-aamu1

Tykkään toistaa asuni teemoja meikissä ja kampauksissa, joten sudin luomilleni vaaleanpunaista helmiäistä ja maalasin huuleni samalla sävyllä. Kulmat jätin luonnollisiksi, jottei lookista tulisi liian bilehile. Laitoin vielä kukan nutturaan, jotta mustan nahan ja kiiltävien farkkujen rokkifiilis vähän laimenisi. Täytyy tunnustaa, että tänään oli kyllä niin raivostuttava kuvaussessio parvekkeella, ettei mitään rahaa. Napsin 50 kuvaa asustani ja meikistäni enkä ole yhteenkään tyytyväinen!

Nöyrimmät pahoittelut kaula-aukosta, en jaksanut kuvata videota uudelleen. Mutta tosiaan, kuten jo kerroin, huominen onkin niin pelottava päivä, etten tahtoisi mennä millään nukkumaan illalla. En kuitenkaan saa unta. Kerron myöhemmin, miten selvisin kamalasta haasteestani, glup.:/