Jaksan harvoin kokeilla hiuksiini mitään uutta tai erilaista. Hiuksistani löytyy nykyään aina jonkinsävyinen ruskea väri ja satunnaisesti raitoja. Tällä hetkellä hiusteni väri on aika punertava ruskea. Pidän siitä kyllä, mutta alkaa taas vähän kyllästyttää. Jotakin uudistusta kaivattaisiin kipeästi. Tämänhetkinen tyvikasvuni on niin naurettava, että aion värjätä hiukseni jo pelkästään sen vuoksi. Joinakin päivinä olen jopa jaksanut piilottaa harmaat tyvet hiusmascaralla, mutta nyt loppui kärsivällisyys.

Oma värini eli se “väri”, jota päänahastani valitettavasti puskee ilmoille, on nykyään seksikäs maantienharmaa. Sen jälkeen tulee muutama sentti kullanhohtoista ruskeaa ja loppupehko edustaa melkein mustalta näyttävää tummanruskeaa. Tuossa toisessa kuvassa eli oikeassa valossa siitäkin saa tosin irti kasan eri sävyjä. Häpeän hiuksiani.

moumoun hiukset

Hiukseni kiljuivat riemusta (tai ainakin kuvittelen niin), kun pääsin Indiedaysin ja Garnierin hiusvärikamppikseen. Ratkaisu hiuskyllästymiseeni sekä tyvikasvuongelmiini löytyy uudesta Garnierin Nutrísse Ultra Color -hiusvärisarjasta, josta sain valita yhden sävyn itselleni kotivärjäykseen. Kurkistakaapa muuten Garnierin kampanjasivulle tästä linkistä. Siellä on kilpailu, jonka avulla etsitään uudelle Ultra Color Black -sävylle keulakuvaa. Finaaliin valitaan kolme tyttöä, joiden joukosta valitaan uuden mustan sävyn väripakkauksen kylkeen. Kaikki kolme finalistia saavat upean makeoverin eli kannattaa ehdottomasti koettaa onneaan!

garnier nutrisse ultra color

Koska väri ei vaalenna väriä, minulle jäi vain muutama vaihtoehto hiusteni tulevan värin suhteen. Joko tummanruskea tai tummempi, punertava musta. Valintani taitaa kuitenkin olla sävy 3.03 eli kultainen syvä tummanruskea.:)