liu jeans moumou

Sain kunnian osallistua farkkupitoiseen stailaushaasteeseen ja tämän postauksen otokset ovat stailauskuviani. Stailaamani farkut ovat Fashionstoren lahjoittaman, Liu Jo -merkkiset ihanuudet. Kuulin merkistä ensimmäistä kertaa Irenen arvontapostauksesta, mutta nyt vaatteita ja asusteita on alkanut näkyä naistenlehdissä enemmänkin. Ainakin allekirjoittanen silmiin niitä on osunut. Vuoden 2011 mallinahan merkille toimi Kate Moss eli mistään ihan huonosta merkistä ei ole kyse. Brändi on yksi Italian kuumimpia ja myydyimpiä eikä suotta.:)

korvikset

liu jeans etutasku

jalat

liu jeans takatasku

Omat farkkuni ovat siis Swarowski-kristallein koristellut Bottom Up –farkut. Nämä kapealahkeiset ja keskivyötäröiset farkut ovat minulle hyvää pituutta, sillä niidne pituus on tuumissa 30-32. Muissa malleissa on pidempiäkin puntteja saatavilla, joten pitkien tyttöjen ei todellakaan tarvitse jäädä ilman unelmien farkkuja. Tuo Bottom Up -farkkumalli varmasti herättää mielenkiintoa. Nimensä mukaisesti se tarkoittaa peppua kohottavia eli “push up -farkkuja”. Farkut on kaavoitettu niin, että pepulla on enemmän tilaa, jolloin Liu jeansin mukaan pienempi nainen saa hieman enemmän kurveja ja isompi nainen taas kurvit oikeisiin paikkoihin. En ole ihan vielä päättänyt, kumpaan kategoriaan kuulun. Ehkä siihen välimaastoon eli pieni, mutta kurvikas?:D

Fashionstoren verkkokaupan lisäksi näitä farkkuja myy myös Stockmann. Fashionstorehan on noin vuoden ikäinen verkkokauppa, joka myy laatumerkkejä, kuten Calvin Klein sekä Ray Ban. Itse pidän varsinkin kyseisen nettikaupan Outlet-osastosta, josta tekee välillä ihan mahtavia löytöjä. Plussaa kauppa saa myös siitä, että vaihto ja palautus ovat aina asiakkaalle ilmaisia ja siitä, että Helsingistä tilaukset voi noutaa, jolloin postikuluja ei tule ollenkaan!

liu jeans moumou sivusta

liu jeans moumou edesta

“Valitsemani Liu Jeans -farkut taipuvat myös hieman etnisempään tyyliin. Neutraalit nudekorkkarit antavat farkkujen varastaa huomion ja hapsupaita hyväilee farkkuja hellästi kesätuulessa. Näyttävät korvikset kruunaavat tyylin.”

Ei näitä stailauskuvia kuitenkaan ihan vain tämän postauksen vuoksi räpsitty. Teillä on tietenkin mahdollisuus valita bloggaajien farkkustailauksista mieluisin ja porkkanana arvotaan kivoja palkintoja kaikkien äänestäneiden kesken. Osallistuminen ja äänestäminen tapahtuu tykkäämällä Fashionstoresta Facebookissa täällä. Tykkäämisen jälkeen voi sitten äänestää suosikkistailaustaan. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi 100 euron ja peräti 4 kappaletta  50 euron lahjakortteja Fashionstoren verkkokauppaan. Äänestys on käynnissä viikon ajan eli sunnuntaihin 22.5 asti.

liu jeans stailaus

etukuva moumou

farkut – Liu Jo Jeans

paita – MTWTFSS

kengät – Aldo

korvikset – H&M

Tulipa kerrankin oikein kunnon kuvapitoinen postaus, pitäisi ehkä useamminkin ottaa osaa tällaisiin haasteisiin. Toisaalta tuntuu typerältä laittaa itsestään näin monta melkein samanlaista kuvaa samaan postaukseen, mutta ehkä tämä tehtävänanto antaa sen anteeksi. Nyt jään innolla odottamaan, kuinka muut blogityttöset farkkunsa stailaavat. Muita stailaushaasteessa mukana olevia bloggaajia ovat mm. suloinen Cava, ihanainen Iines Jyväskylän hoodeilta, Indiedaysin oma ikityylikäs Char sekä hurmaava Johanna. Kilpakumppanini ovat siis aikamoisen pahoja! Kaikkien meidän stailaukset löytää Fashionstoren Facebook-sivustolta kohdasta “Stailauskilpailu”, nyt sinne äänestämään.:)