playsuit moumou

Viime viikolla ostettu silkkihuivi toimi tyvikasvunpiilottajana niin kivasti, että kokeilin samaan hommaan myös mustaa huivia. En kuollaksenikaan muista, mistä tämän olen ostanut, mutta sen tiedän, etten ole osannut käyttää tätä aiemmin. Mustan huivin kanssa korkkasin mustan playsuitin, joka tuli uusimman nettikauppatilaukseni mukana. Jottei homma olisi mennyt kokomustaksi, vein neitsytmatkalle koralliset korkkarit. Tuli siis vihittyä käyttöön paljon kivoja juttuja kertarysäyksellä.

Tässä asussa kiertelin torstaina parit pressipäivät ja yhden ihanan kahvitapahtuman, josta tulee vielä lisätietoja myöhemmin. Tykkään noista playsuiteista kyllä todella paljon. Tämän uuden mustan lisäksihän omistan sen pikkusiskon hyljeksimän sinivalkoisen sekä denimisen ja pilkullisen haalarin. En lupaa, että näiden ostelu loppuu tähän.;)

pressipaivat3

pressipaivat2

pressipaivat1

playsuit – H&M

kengät – H&M

huivi – ?

Nyt, kun kun ei vielä ole kamala helle, voisin koettaa korkkailla muitakin ostoksiani. Turhaan ne siellä vaatekaapissa ja kenkälaatikoissa odottavat oikeanlasta hetkeä, kun sen oikeanlaisen hetken voi luoda itsekin. Ensi viikolla voisin siis panostaa asuihin, joissa on aina vähintään yksi asia ensimmäistä kertaa päällä. Mutta nautitaan nyt tämä sunnuntai ensin loppuun.:)

Psst! Huutakaa tämä pois! Myynnissä on myös se oranssi mekko, mutta vain kolme päivää!<3