Martina 3

Menin sitten ihastumaan Martina Aitolehden värikkäiden mainoskuvien stailauksiin. Kirsi Nisosta, Minna Parikkaa, värejä ja fiilistä. Yllätyin todella, miten luontevasti Martina solahtaa tyylikkääseen vintage-muottiin ja saa sen näyttämään tuoreelta ja nuorekkaalta. Peräti 15-vuotiaasta asti mallintöitä tehnyt nainen osaa kyllä hommansa upeasti, ei voi kuin ihailla. Myös useista tv-ohjelmista tuttu Martina on nyt keksinyt kuitenkin jotakin aivan uutta elämäänsä.

Martina

Moni teitä sattaa tietääkin, että tämä tumma kaunotar julkaisi omaan nimeään kantavan esikoislevynsä maaliskuun lopussa ja aikoo nyt keskittää kaiken energiansa artistiuransa kehittämiseen. Levyn genrenä on englanninkielinen dancepop ja sen taustalla häärii parikin Suomen dancepopin kärkinimeä. Esimerkkeinä manittakoot JS16 ja DJ Mobster. Ensimmäinen sinkkulohkaisu kantaa nimeä 9 Digits. Ainakin minulle Martinan tumma ja matala ääni aiheuttaa kylmänväreitä hyvällä tavalla.:)

Martina 2

Sain mahdollisuuden arpoa kymmenen lippupakettia Martinan keikalle The Circukseen Helsinkiin. Kymmenen onnellista saa siis itselleen ja seuralaiselleen liput lauantaina 7.5. pidettävälle ”Breaking Down The Wall with Martina!” –teemanimellä kulkevalle levynjulkaisukeikalle. Ovet aukeavat kello 22 ja tapahtuma on K18. Martinan mukaan luvassa on upea show, jossa ei hiilihappojäätä ja energiaa säästellä. Tanssivista kaunottarista puhumattakaan. Jos onni ei potki arvonnassa, lippuja voi ostaa Lippupalvelusta tai Tiketistä.

Arvontaan voi osallistua kertomalla, kuka on sinusta vaikuttavin moniosaaja tähtitaivaalla. Onko se kenties näyttelijänä ja laulajana (aika suosittu kombo muuten) vakuuttanut Jennifer Lopez, sekä tanssin että laulun hienosti hallitseva oma Antti Tuiskumme vaiko joku ihan muu? Jätä vastauksesi tämän postauksen kommenttiboksiin. Muista täyttää myös sähköpostikenttä, sillä voittajia infotaan sähköpostitse. Julkaisen myös voittajien nimimerkit blogissani. Osallistumisaikaa on viikko eli 5.5.2011 kello 12:00 asti.