Katsoin eilen aivan mahtavan elokuvan. Piirrettyjä rakastavana “aikuisena kakarana” katson kiltisti aina uudet elokuvat läpi, sillä kuten ehkä olette huomanneet, me vanhuksetkin nautimme lasten elokuvista. Tai no lasten ja lasten, niissä parhaissa piirretyissä kun on aina piilomerkityksiä ja kaksimielisyyksiä, jotta aikuisiakin vähän hymyilyttää.

Tällä kertaa piirrettyhaaviini tarttui Despicable Me (Itse Ilkimys), jonka katsoin alkuperäisversiona. Erään toisen bloggaajan kommenttiboksissa käydyn sodan jälkeen totean vain lyhyesti, että itsekin kuulun siihen porukkaan, jonka mielestä parhaita vitsejä ei usein voi suomentaa leffoista, joten alkuperäisistä versioista saa aina enemmän irti. Ja tämä siis ei ole kääntäjien vika, vaan ihan karu totuus. Tällä kertaa juttu oli ainakin niin, sillä osa vitseistä meni jopa ohi, koska hirnuin niin kovaan ääneen. Juonesta en paljasta mitään, parhaita leffoja ei kannata spoilata.;)

despicable_me_m

itseilkimysiso8929

despicable-me-1

despicable_me45

despicable_me44

despicable_me41

pharrell-despicable-me-2

Joko vakuutuitte? Jos hassunsuloiset kuvat eivät herättäneet mielenkiintoanne, niin suosittelen lämpimästi katsomaan elokuvan trailerin vaikkapa täältä. En jotenkin osannut odottaa tältä elokuvalta mitään sen ihmeempää, mutta jotenkin kaikki palaset olivat vaan kohdallaan. Ehkä suosikkipiirrettyni eli Monsters, Inc. (Monsterit Oy) vaikutti asiaan, sillä tämä elokuvan eräs hahmo muistuttaa hyvin suuresta Monserien pikkuista päähenkilötyttöä.

Jotakin elokuvan hauskuustasosta keetoo ehkä sekin, että leffa piti pausettaa kahdesti, koska meinasin kirjaimellisesti tukehtua nauruun sen aikana. Kyllä, suosittelen ehdottomasti!:D

(kuvat täältä, täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä)