Huusin itselleni Huuto.netistä sisustustarran. Oikeastaan sisustustarroja, koska iso tarrakuvio on monessa osassa. Suunnittelin laittavani tämän ison sohvani taakse olohuoneeseen, koska kyseinen nurkka näyttää jotenkin tyhjältä ja alastomalta. Kohokuvioinen tapetti kuitenkin mietityttää, mutta toisaalta, on niitä muitakin seiniä, joihin tuon voi tällätä. Mustavalkoinen tarra olisi ollut tyylikäs ja varma valinta, mutta noiden sanojen en toivoisi kuvaavan itseäni. Tilasin siis värikkään version.

puutarrat

lintutarrat

Iso sisustustarra muodostuu aprikoosipuusta ja kahdesta isosta linnusta. Tarrat voi asetella oman mielen mukaan esteettiseksi kokonaisuudeksi, mutta mukana tuli myös mallikuva, jota voi hyödyntää. Tarrastani voi lukea lisää täältä. Jos siis tiedätte hyviä vinkkejä liittyen näiden sisustustarrojen asetteluun tai kiinnitykseen, niitä saa nyt jakaa.:)

sisustustarra

Psst! Olen tällä hetkellä Helsingissä, mutta sen verran reaaliaikaista tietoa on pakko antaa, että SE TENTTI MENI LÄPI!<3 Kiitos kaikille tsempanneille.:)