Voin ilokseni ilmoittaa, että sain vihdoinkin naputeltua loput vaatteenikin Huuto.nettiin. Käykää siis täällä huutamassa kaikki pois, tahdon tilaa vaatekaappiini. Suurin osa kohteistani huudettiinkin heti, mutta on siellä vielä kaikkea ihanaa tarjolla.

Tänään pääsin pitkästä aikaa pukeutumaan, kun pääsiäislomani päättyi ihan virallisesti. Turvauduin pitkästä aikaa hyväksi havaittuun kombinaatioon eli korkeavyötäröiseen ruutumekkoon ja tuubitoppiin. Noissa tuubitopeissa on se hyvä puoli, että niihin mätsääviä ballerinoja löytää helposti saman merkin valikoimista. Näin asuun saa kätevästi vähän mätsäystä ja harmoniaa. Näistä kuvista on luonnollisuus kaukana, mutta asusta saa selvän. Ja sehän on pääasia asukuvissa.:)

tuubitoppi ja hame

ruutuhame

toppi – H&M

hame – H&M

vyö – Vila

kengät – H&M

Tarkkasilmäisimmät voivatkin huomata tuossa alemmassa asukuvassa jotakin, mitä yleensä pyrin välttämään. Noiden huono poseerausasento -kainalomakkaroiden lisäksi siis!:D Käväisin viikonloppuna reilun 1,5 tunnin aamulenkillä ja kappas,  t-paitarajathan sieltä tarttuivat. Rinnuksiani koristaa nyt siis juurikin sellainen rusketusraja, jota kammoan ja koetan kaikin tavoin välttää.

Kuten olen tuhannesti aiemminkinkertonut, otan kesäisin aina aurinkoa bandeau-mallisissa bikineissäni, jotta voi käyttää huoletta tuubitoppeja. Kolmiabikinit ovat uidessa jotenkin turvallisemmat päällä, mutta voi niitä rajoja, mitkä niistä jäävät! Kaipa tuosta rumasta rajasta toukokuussa päästään, kun suuntaan kunnon rusketusmatkalle hankkimaan sitä upeaa pohjaväriä kesäksi. Mutta siitä lisää myöhemmin.:)