Tällä viikolla kaikki viikon parhaat eivät ole niin parhaita, vaan osa menee kategoriaan “parhaat”. Välillä tulee kämmiviikkoja, jolloin niitä tahmeita päiviä on normaalia enemmän ja kaikki tuntuu olevan jotenkin erityisen hankalaa ja haastavaa. Tässä siis tämän viikon saldo, olkaa niin hyvät.

Viikon paras pettymys koettiin, kun kaivelin UV-suojasuihketta eli Fudgen minulle aikanaan lähettämää suolasuihketta esiin ja pullosta olikin suihkutusmekanismi rikki. Saa siis suositella muita UV-suojatuotteita hiuksille, mieluiten näitä suihkutettavia.:/

fudge salt spray

Viikon paras itsehillintähetki elettiin alkuviikosta, kun luin uusintatenttiin ja postista putkahti sekä uusin Trendi että uusin Olivia. Uskotteko, että ne odottavat maanantain junamatkaa edelleen avaamattmina? En minäkään olisi uskonut, mutta jotenkin hillitsin itseni ja keskityin analyyttiseen kemiaa. Hyvä minä!:D

Viikon paras tuotelöytö oli kuorintaaine kasvoille. Sain testiin Elivolta kokonaisen kasvojenhoitosarjan, mutta tämä kuorintageeli oli ylitse muiden ja sitä on pakko suositella. Tässä on pienet rakeet ja niitä on kerrankin tarpeeksi paljon. Mekaanisen kuorinnan ystävät saattavat siis ihastua tähän. Minä ainakin ihastuin.

elivo kuorintageeli

Viikon paras idea oli pienentää taas kirputorikasaa naputtelemalla tavaraa Huuto.nettiin. Sieltä löytyy nyt mm. erilaisia alaosia ja mekkoja koossa 34-36 ja kenkiä koossa 36-38. Huutakaa ne pois!

Viikon paras turha itku tuli, kun löysin netistä tämän Pixarin Up-elokuvasta nappaistun kuvan. Muistan, kuinka kyynelkanavat aukesivat elokuvassa tässä kohtaa, kun papparainen muisteli rakasta vaimoaan ja masentui, kun vaimo kuoli. Tämä kuva toi jotenkin sen tunteen vähän liian pintaan ja limasin sitten näppikseni kyynel-räkäseoksella aika tehokkaasti.

tumblr_ljabus51cW1qih2owo1_500_large

Viikon paras kämmipäivä oli ehdottomasti tiistai. Heittelin silloin säilyketölkkejä ja kangaskassiani lähikaupan lattialle. Spinning-tunnilla jatkoin päivän teemaa tiputtamalla vesipulloni kahdesti. Tiedättehän ne päivät, kun koordinaatiokyky on pyöreä nolla ja kroppa ei vaan tottele? Toivottavasti tidätte, koska silloin en ole yksin näiden kämmipäivieni kanssa.:)