Jotenkin tästä luksusviikosta alkaa luksus haihtua. Vielä eilen ajattelin viettää rauhallisen pääsiäisen kotona, käydä kaupungilla ja “luksustaa” fiilistäni paremmaksi. Tänä aamuna olin kuitenkin vakaasti päättänyt lähteä junalla vanhempieni luokse. Pakenin siis Jyväskylän sykettä maaseudulle. Äh, hitot tekosyistä – tuli ikävä Finskiä!

Junaan mennessä mukava pyjama piti vaihtaa oikeisiin vaatteisiin, joten ballerinat esiin ja housuosastoa kaivelemaan. Unohdin värit aamulla kokonaan, mutta se ei menoa haitannut. Helmet eivät ihan luksusfiiliksen luomiseen riitä, mutta riittäisikö se, että jaksoin kerrankin tehdä hiuksilleni jotakin? Otsatukan fiksaaminen on ylivoimainen homma tällaiselle laiskiaiselle, joten tämä päivä voidaan ristiä todelliseksi ahkeruuspäiväksi. Krhm. Ja kyllä, laitoin takin ylleni, kun lähdin ulos.;)

harmaus1

harmaus2

housut – Lindex

paita – H&M

helmet – Yves Rocher

kengät – H&M

Onnistuin jotenkin lähtemään matkaan taas kerran ilman vaihtovaatteita, joten asukuvia tuskin viikonlopulta tulee. Ja jos tulee, olen todennäköisesti niissä tarpomassa metsässä Budget Sportin lastenosastolta hankitussa pinkissä tuulipuvussa. Tämähän ei muuten ollut edes vitsi!:D mutta tämän pakopostauksen ja tulevaan viikonloppuun pienen mutkan kautta liittyvän biisin (löytyy Spotifysta täältä) turvin tahtoisin nyt toivottaa ihanaa pääsiäistä kaikille!