Uusi viikko, uusi teema. Tällä viikolla lopetetaan pihtaaminen ja kaivetaan käyttöön kaikkea ihanaa. Juhlamekot, hienommat meikit tai näyttävämmät korut eivät homehdu enää, vaan pääsevät nyt käyttöön. Tämän teemavikon tarkoitus on tuoda pala luksusta arkeen. Hyi teitä, jotka miettivät mitään muuta otsikosta.;)

Aloitin muutoksen tekemällä pelkän ripsiväriehostuksen sijaan ihan kunnon silmämeikin. Loihdin sen tutuilla ja turvallisilla Isadoran luomiväreillä. Vasemmanpuoleisesta Heavy Metal -paletista käytin oikeaa yläkulmaa silmäluomilleni. Alaluomet rajasin myös sillä, mutta lisäsin sekaan tuota tumminta ruskeaa. Silmien sisäkulmat “avasin” oikeanpuoleisen Crystal Mauve -paletin vasemman yläkulman vaaleanpunaisella. Ripsiini testasin Avonin uuttaSuperEnchant-ripsiväriä. Muistaakseni olen saanut tuon uudemman luomivärikvartetin ja mascaran blogin kautta. Ja kyllä, myönnän että olen edelleen maaiman surkein ottamaan meikkikuvia itsestäni.

meikkipaletit

meikki

Päivän asuksi valitsin mekon, jonka hain lauantaina postista. Siitä, miksi tällaisen ihanuuden tilasin, kerron joskus lisää. Sen pointti on kuitenkin nyt se, että pukeutumalla normaalina maanantaina tällaiseen ihanuusmekkoon, nostin fiilikseni aivan uudellen tasolle. Oloni oli himpun juhlava, mutta niin hyvä, että uskon tästä viikosta tulevan menestyksekkään. Jos joku muu tahtoo lähteä pihtaamattomuusviikkoon mukaan ja ulkoiluttaa vaate- ja asustekaapin sekä meikkilaatikon ihanuuksiaan oikein luvan kanssa, niin siitä vaan!:)

arkijuhla2

arkijuhla3

mekko – H&M

kengät – Spirit

rannekoru – H&M

Mekon päällä käytin vaaleanruskeaa prätkätakkiani. Kuvaa en takista muistanut ottaa, mutta kyseessä on siis tässäkin kuvassa esiintyvä takki. Pidin asustani muuten hurjasti, mutta pakko todeta, että tuon tuulen olisi voinut jättää tältä päivältä pois.

Nimim. “Marilyn”