popup_img_extravaganza2

Vastakohdat viehättävät

Tänä keväänä kaikki on ylösalaisin. Äärimmäisen kireistä pillifarkuista siirrytään vihdoin löysempiin puntteihin. Viime kesän alushousuja muistuttaneet shortsitkin ovat kasvaneet pituutta ja nyt himoitaan housuja, joiden puntit hipovat maata.

Joka kevät pastellivärit keksitään uudelleen, mutta tänä vuonna joku väänsikin nupit kaakkoon saaden muotifriikit juoksemaan kirkkaiden värien perässä. Juuri, kun opimme nauttimaan harmoniasta, samaan asuun kasataankin montaa eri väriä niin, ettei tiedä mihin keskittyä. Kohta kai vaakatasoiset merimiesraidatkin käännetään pystyyn?

Merkkilaukkukuumekin alkaa laantua, kun äidin vanhat vaate- ja asustevarastot näyttävät kyntensä. Kirpputorien toinen tuleminen on käsillä.

Paljastavat minihelmat vaihtuvat midihelmoihin eli niihin kyseenalaisin pohjepituisiin, joista pukeutumissääntöjä noudattava täti aina varoitteli. Siinä, missä maksi- ja minihelmat ovat äärilaitaratkaisuja, nyt viehätytään helmanpituudesta, joka on näiden pituuksien välimaastosta.”

(kuva täältä)