Oho, hups! Kävi vähän niin, että perjantain päivä kanssani -postaus julkaistiinkin eilen hieman myöhässä. Perjantai-ilta venyi niin, etten illalla jaksanut kirjoitella yhtään mitään, joten siirsin sen iltapäivälle. Tänään palasin kuitenkin ruotuun ja tässä selotustusta lauantaistani. Olin siis ollut perjantaina ystävieni kanssa ulkona ja heräsin hieman, hmm… Kohmeisena.;) Tallustelin parvekkeella katsomatta peiliin, jotta en pelästytä itseäni hengiltä. Päivä vaikutti täydelliseltä kevätpäivältä. Jyväskylän taivaaltakin puuttui vain The Simpsons -teksti!

the simpsons

liputus

Starttasin aamuni herkullisella suihkulla. Suhkukokemukseeni sisältyi mm. minttuinen hiustenpesu Tigin ihanilla Headshot-tuotteilla, joita en olekaan hetkeen muistanut käyttää. Suihkun jälkeen huomasin, että perjantai-illalla hankittu seksikäs tatuointini ollut kadonnut yön aikana mihinkään.

minttusuihku

tatska

Päivän asu oli täysin mukavuuden perusteella valittu. Olin jo  tarkistellut katujen kuntoa aiemmin ja suuri osa teistä oli lakaistu kivistä puhtaaksi. Korkkarit voi vetäistä huoletta jalkaan, jos niin tahtoo tehdä. Itse valitsin jalkaani mustat nilkkurit. Eipä tarvinnut huolehtia mokkakengistä, kun kevät oli saapunut kaduille. Eikä väreistä, sillä skippasin ne lähes kokonaan asustani. Mustan lisäksi päältäni löytyi vain harmaaseen taittavaa roosaa. Kyllä, aamulla oli jättineulefiilis!<3

iso neule

toppi – H&M

neule – H&M

kengät – Aldo

leggarit – H&M

En jaksanut edes meikkailla automatkaa ja landevierailua varten, joten nuo kuvausasennot saattavat näyttää vähän väsyneiltä. Kuten kuvien kohdekin, en nukkunut montaakaan tuntia. Tuota asukuvissani näyvää rannekorua voisi muuten jo kutsua puhki rakastetuksi. Sillä on iso tunnearvo, joten se on ranteessani usein. Kuten kulumisesta näkyy, ehkä jopa vähän liian usein.:(

kulunut rannekoru

rannekoru – Guess

Mm, tuohon neuleeseen on aivan ihana hautautua. Se on liian iso ja siksi juuri sitä rakastan. Neuleosastolla on silti vielä tilaa eli pitäisi ehkä hankkia muutama laatuneulekin tämä akryylihirviön ja kymmenien puuvillaneuletakkien seuraksi. Ja kirkkaissa väreissä, kiitos! Päivän kovin sana oli muuten vesi sen kaikissa muodoissa. Nestehukkani oli hurja, joten join litroittain hapotettua ja hapottamatonta vettä normalisoituakseni.

soodaa

Kuvasin vielä Muodin Edistäjä 2010 -kunniakirjani tänne, kun eilisestä kuvasta sitä ei oikein erota. Tuntuu niin hyvältä saada tunnustusta asiasta, johon pistää itsensä niin täysillä likoon. Hitot huonosti menneestä tentistä, näistä jutuista pitää olla ylpeä! Kunniakirjan lisäksi sain palkinnoksi kaksi lippua kaupunginteatteriin, joka täällä Jyväskylässä on kuulemma hyvinkin tasokas. Itse olen käynyt siellä vain kerran ja sen perusteella olen kyllä täysin samaa mieltä.

kunniakirja

Lähdimme ystäväni Katjan kanssa ajelemaan Orivedelle iltapäivällä. Orituvalta minut kävi sitten nappaamassa äiti ja pian olinkin vanhempieni luona Kylmäkoskella. Kotiin päästyäni etsin heti käsiini karvaisen kaverini Finskin. Kisu kasvaa sellaista vauhtia, että meillä on kohta täysikokoinen leijona taloudessamme. Tai ehkä ilves noiden korvatupsujen perusteella. Videosta tulikin sitten maailmankaikkeuden lyhyin, kun kisulla oli kiirus leikkimään.:)

winston ja possu

Päivä päättyi siihen, että nukahdin ennen aikojani. Univelkoja piti kuittailla, jotta jaksaa löhöillä koko pitkän sunnuntain tehokkaasti!