No niin, tulipa sekin koettua! Nukuin kunnolla pommiin perjantaiaamuna eli sinne meni se viimeinen luentopäivä. Tuli vähän paniikki, kun heräsin puhelin kädessä ja kello oli aivan liikaa. Oli sillä väsyneellä tytöllä näköjään illalla ollut yritystä asettaa herätys, mutta uni iski yllättäen. Olisin todennäköisesti ehtinyt kuunnella luennosta viimeisen kolmanneksen, jos olisin pukeutunut nopeasti ja juossut yliopistolle. En kuitenkaan tehnyt niin, vaan käväisin sen sijaan postissa.

puhelin

sateinen posti

Pakko muuten tähän väliin tunnustaa, ettei kellekään jää sellainen mielikuva, etten voi lähteä pynttäytymättä mihinkään, että asia ei ole niin. Kuulun niihin ihmisiin, joita kaverit välillä jopa häpeävät, koska allekirjoittaneesta on ihan ok talsia lähikauppaan kollareissa. Tässä siis esimerkkitapauksena tämän aamun kaupunkihaahuiluasu.

pulsuasu

Postiin vein muutaman Huuto.net-paketin ja palautuksen H&M:lle. Samalla hain itselleni vähän tuotteita testiin pienen paketin muodossa. Sen sisältö paljastuu myöhemmin osana isompaa postauskokonaisuutta. Postireissun jälkeen olikin jo nälkä ja väsäilin itselleni taas salaatin. Keitin sekaan tummaa pastaa, jotta masu pysyisi iltaan asti täynnä. Eivätkö nuo raaka-aineet voisi jo loppua, en jaksa enää näitä salaatteja!:D

kana-pastasalaatti

Päivän ns. virallista vaatevalintaa piti tällä kertaa vähän miettiä. Samalla asulla pitäisi kuitenkin käydä katsomassa Jyväskylän Muodin yön -avaustapahtuma ja juhlia erään ystäväni läksiäisiä illemmalla. Jotenkin tämän kökön aamupäivän jälkeen päädyin jälleen kerran farkkuihin ja korkkareihin, mutta ei kai niissä mitään vikaa ole. Ovatpahan ainakin 100 % minua.:)

jack daniels

muodin edistaja 2010 ehdokas

katjan laksiaiset

toppi – eBay

farkut – H&M

kengät – DinSko

takki – Vero Moda

niittispider

sormus – Asos

Kuvasin vielä nopeasti videopätkän fiiliksistäni ennen Sokokselle lähtöä. Alkaa kohta loppua aiheet näistä videopostauksista, mutta onneksi on enää pari videota jäljellä. Tätä viikkoa tulee kyllä jälkikäteen varmasti ikävä.

Huijasin kyllä vähän tuon asun kanssa ja viiletin menemään vuorotellen korkkareissa ja matalissa kengissä. Korkkareissa edustin Sokoksella, mutta tallustelin välillä myös mustissa paljettitennareissa. Korkkarit piti silti olla mukana, jos tieni vaikka jatkuisi porukan mukana baariin asti yöllä. Baarissa vetelin silti laiskasti tennareissa. En muuten osaa millään päättää, missä aikamuodossa näitä postauksia jälkikäteen tekisin. Älkää siis hämääntykö.:)

Muodin yö avattiin kunniakkaasti. Meinasin pyörtyä siinä hapettomassa ihmisryysiksessä ja vielä enemmän huippasi, kun nimeni sanottiin mikrofoniin. Voitin vuoden muodinedistäjä 2010 -palkinnon! Kiitos ihanat lukijat, unohdin kiittää siinä lavalla teitä, mutta te olette kiitoksenne ansainneet!<3

Otti muuten sitä psykostalkkeria näköjään koville tuo voittoni, hän taisi olla oikein livenä seuraamassa voittajan julistamista. Eilen oli nimittäin tullut peräti neljä tuttua avautumiskommenttia blogiini ja aamulla vielä kaksi samanmoista lisää. Enkä ole edes julkaissut tuon sairaan ihmisen avautumisia moneen kuukauteen. Silti se raukka jaksaa yrittää päästä läpi!:D Varmaan kamala naputella kerta toisensa jälkeen pitkä haukkumiskommentti, jota minä en sitten edes lue kokonaan. “Onhan tää psykopaatin elämää, voi päivät Moksua spämmätä. Voi oman elämän kokonaan unohtaa…“;)

voittajat

Sokokselta suuntasin juoksujalkaa Marimekkoon ystäväni läksiäislahjaa hakemaan. Sieltä siirryin sitten itse läksiäisiin. Loppuillalta julkaisukelpoisia kuvia ei ollut montaa, mutta muutaman sain napattua tänne. Tarjoilujen lisäksi kameralle tallentuivat vain illan miesmagneettini eli perinteiset viikset. Veera piirsi itselleen ranskalaiset ja minä sain kuulemma amismalliset. Naaman lisäksi myös käsivarteni sai kaunistusta, siihen ilmestyi iso ankkuri, jota kaikki luulivat apilanlehdeksi. Kyllä meinaan seura kelpasi baarissa näillä “asusteilla”!:D

tarjoilut

viikset

Pakko muuten tunnustaa, että kävin tyhmyyksissäni kurkkaamassa tenttitulokset ennen lähtöä kaupungille. Niiden jälkeen teki kyllä mieli jäädä kotiin hakkaamaan päätä seinään. Arvatkaapa menikö fiilikset, kun se pirun tentti oli kaiken sen lukemisen jälkeen mennyt aivan perseelleen? Vielä “parempi” fiilis tuli, kun tajusin, etten tiedä yhtään, mikä edes meni niin pieleen eli uusintaan lukemisesta tulee aivan helvetillistä spekulointia. Onneksi se ainut ystäväni, johon tässä maailmassa luotan, kielsi luovuttamasta. Joten yritän kohta uudelleen.:)