Jos maanantai oli tenttipäivä, tiistai hius- ja keskiviikko ketutuspäivä, tämä oli matelupäivä. Päivä alkoi jotenkin kiireellä, koska minä matelin. Heräsin kyllä ihan ajoissa, mutta jotenkin en saanut mitään aikaiseksi, vaan meinasin myöhästyä päivän ensimmäiseltä luennolta. Aamupala jäi siis minimaaliseksi ajanpuutteen vuoksi ja kipittelin sitten kovaa vauhtia luennolle eväänäni banaani ja cashewpähkinöitä. Asukuvia en ehtinyt aamulla edes miettiä!

torstai

Ihanat hiukseni päättivät heittäytyä säkkärälaineille päivän aikana. Koska ehdin kuvaillaasukuvat vasta luentomaratonin jälkeen iltapäivällä, pääni olisi ehkä pitänyt sensuroida näistä kuvista. Päivän asukokonaisuudeksi himosin maanläheisiä sävyjä ja leveitä lahkeita. Otin 70-luvun tyylin testiin hyvin tosissani. “Kokovartalotyylissä” on aina riskinä, että tuntee itsensä naamiaishahmoksi ja tässä oltiin nyt hyvin lähellä sitä. Vaikka asu vähän epäilytti aluksi (lopultahan tunsin oloni vähän liiankin kotoisaksi siinä), rakastuin kuitenkin farkkuihini uudelleen. Kerrankin leveät puntit, jotka eivät kuitenkaan ole korkojen kanssa liian pitkät! Sain nämä farkut Panic in Paradiselta yhteistyöaikoinamme pari vuotta sitten ja nyt ne on näköjään otettu taas myyntiin. Hyvä veto.:)

Alunperin suunnittelin tälle päivälle kyllä aivan eri asua, mutta sen asun kanssa olisi pitänyt laittaa hiukset kiinni. Enkä voi nyt tehdä niin. Kuten en voi käyttää täysin olkaimettomia tai hihattomia paitoja. Nytkin toisessa käsivarressani on haaleaa maksaläiskää muistuttava kohta. Niin käy joskus, kun värjää itse hiuksensa. Eli hiuksensa, korvansa, niskansa, kaulansa, otsansa ja selkänsä.

70-luku moumou

70-luvun tyyli

70-luvun farkut

toppi – H&M

karvaliivi – KappAhl

farkut – Panic in Paradise (saatu)

vyö – 2nd hand

Päivän kengät ovat niitä harvoja tekonahkakenkiä, joista en ole hankkiutunut eroon. Näissä on vaan kohdillaan niin moni juttu, etten raski luopua näistä. Väri on täydellinen, malli ihana ja nämä ovat jotenkin kuin valetut jaloilleni. Eli täydelliset. Katujakin oli jo vähän lakaistu, joten en joutunut edes tasapainoilemaan koko koulumatkaa niillä ärsyttävillä pikkukivillä. Jee!:)

suosikkikorkkarit

rannekoru – eBay

kengät – H&M

Kotiin päästyäni väsäsin ruuaksi jonkinlaisen kanasalaatin. Jälkiruuaksi valmistin ison kupillisen kahvia ja toteutin sen voimalla (tämä siis selittää seuraavan videopätkän hyperaktiivisuuttani) vihdoinkin erään pitkäaikaisen suunnitelmani. Tai siis me toteutimme.;)

joku kanasalaatti

Kamala tuo video eli nuo meikäläisen hiukset! Piti tosiaan jo jouluna teettää Oskarin kuvasta kortti lähipostini tytöille, mutta se unohtui sitten. Nyt napsaisin Oskarista kuvan parvekkeella ja tulostin kuvan kortiksi. Siihen sitten kirjoitettiin terveiset taakse, tosin näköjään taas maailman huonoimmalla käsialalla. Kortissa lukee: “Ihanaa kevättä Postin tytöille! Me juuri heräiltiin talviunilta… terveisin Iina & Oskari” Niinpä, miten niin me heräiltiin!?:D

Oskarin kortti

kuva Oskarista

Illan suunnitelmani oli paneutua erään urakkaduunin kimppuun, koska deadline lymyilee jo ihan nurkan takana. Toisaalta on kiva, kun töitä voi hoitaa omalta koneelta, mutta toisaalta se painostaa vähän liikaa välillä. Joskus sitä ei osaa rentoutua, kun se typerä tiedosto virnuilee työpöydällä ja koettaa syyllistää siitä, että sen voisi tehdä valmiiksi vielä vähän nopeammin. Nyt se syyllistys sitten toimi ja uhrasin iltani melkein kokonaan kemialle.

Kun olin saanut naputtelusta tarpeekseni vaihdoin vaatteet rennompiin. Vaihdoin myös osoitetta eli lähdin pitämään kaverilleni seuraa naapuriin. Tämän takia suosin niitä aamulenkkejä. Pitkät päivät ovat niin raskaita, että niiden jälkeen en jaksa tehdä yhtään mitään hyödyllistä. Onneksi tämä kurssi loppuu perjantaina! Muuten tämä tyttö uhkaa plösähtää. Pakko tähän loppuun todeta, että kiva, kun kommentoitte niin paljon näitä päivä kanssani -vuodatuksia. Näihin uppoaa normaalia postausta enemmän aika sekä vaivaa, joten on mahtavaa, että otatte nämä positiivisesti vastaan. Kiitos ja jatketaan huomenna!:)

Psst! En sittenkään halua sitä pöytäpuutarhaa. Tuli liian uusavuton olo!:D