victoria-beckham-michael-kors-catwalk-hq

Oranssi polttelee kevätmuodissa

Pitihän se arvata! Talvella punainen alkoi puskea itseään läpi kuumana muotivärinä, vähän sen jälkeen keltainen julisti itsensä kevätvärien ykköseksi. Totuus on kuitenkin näiden kahden itsepäisen värin sekoitus.

Oranssi väri on luonteeltaan lämmin, joten se sopii kevääseen kuin nappi silmään. Vaikka maassa on vielä lunta, oranssiin tutustumisen voi hyvin aloittaa jo nyt. Henkäyksenohut kevätmekko ei ole liian kevyt, kun sen alle pukee mustat paksut sukkahousut ja keväistä fiilistä tasapainottaa vaikkapa nilkkureilla tai bootseilla.

Sään lämmitessä kannattaa suunnata etsimään oranssi rantatunika tai bikinit, sillä tämä väri on kerrassaan upea ruskettunutta ihoa vasten. Oranssit nahkaballerinat on helppo yhdistellä, jos räikeä väri rantatyylissä jännittää.

Maltillinen muotimimmi valitsee oranssin eri sävyistä sen ruskeaan taittavan, joka ei heti pomppaa silmille. Rohkea taas rakastuu kirkkaimpaan mahdolliseen oranssiin ja ehkä jopa korostaa sitä sen komplementti- eli vastavärillä violetilla.”

(kuva täältä)