Käväisimme viime viikonlopun majoittajani Jonnin kanssa lauantaiaamusta kirppiksellä. Jäähalli houkutteli meidät uumeniinsa Valtterin sijaan, vaikka olisimme ehtineet sinnekin. Heräsimme kumpikin rankan yön jälkeen seitsemän aikaan, kun ei vaan uni enää tullut. Yöhän oli siis rankka MTL-bileiden lisäksi siksi, että heräilimme unten välissä etsimään mm. Jonnin tyynyä ja silmälaseja sohvan uumenista. Vähän outoa touhua ottaen huomioon, että tyyny oli koko ajan ollut ihan sohvan vieressä.

Jäähallilta Jonni löysi ihanan oranssisen silkkihuivin ja valkoisen topin. Minä puolestaan iskin silmäni ensimmäisenä mustaan nahkavyöhön. Jätin sen kuitenkin Jonnin luokse Helsinkiin, joten kuvaan sen joskus myöhemmin tänne. Vyön jälkeen löysin vielä vanhahtavan villasekoitejakun, joka istuu varsinkin selästä todella kivasti. Koeajoin sen jo valkoisen silkkipaidan kanssa ja voin kertoa, että toimii!

villasekoitejakku

villajakku

Kolmas löytöni oli ruskea nahkalaukku. Sen pidempi hihna on keskeltä lähes katki, mutta aion korjauttaa sen suutarilla. Kahva on sen sijaan hyväkuntoinen ja myös laukun sisus on priimaa. Tämä pääsi heti samana iltana käyttöön ja osoittautui varsin hyväksi löydöksi. En laittaisi pahakseni, vaikka joskus löytäisin tästä isommankin version. Sellainen, johon mahtuisi vaikkapa pari A4-lehtiötä, olisi kiva.

nahkahihna poikki'

nahkasalkku

Entäpä ne hinnat sitten? Vyö taisi olla 4 euroa, jakku 5 euroa ja laukku 4 euroa. Tinkimistäkin koetin, mutta eipä tärpännyt. Olen silti tyytyväinen pieneen loppusummaan ja kivoihin löytöihini. Klassikoita vielä kaikki tyyni.:)