Kuka hitto noita otsikoita keksii ja kirjoittaa nimissäni?:D En tunnusta mitään! Otsikkohan tulee siitä, että eilen postissa tullut, postikuluineen alle 10 euroa maksanut eBay-löytöni pääsi heti tänään ylleni ja siinä sattuu komeilemaan herra nimeltä Karl. Tarkemmin sanottuna Karl Otto(:D) Lagerfeld. Onhan tuo vähän härski ja naiivi kuva, mutta jotenkin herran naamalla koristeltu paita sopii minusta piristämään muuten yksinkertaista ja tylsähköä asua. Meinasin aamulla laittaa hiuksenikin samalla lailla ja lyödä aurinkolasit kasvoilleni, mutta se olisi jo ollut koomista!:D Hitto, tulipa hymiöyliannostus, katsotaan siis se asu. Tuli muuten “kivan” aurinkoisia kuvia.

lagerfeld3

lagerfeld2

lagerfeld1

paita – Karl Lagerfeld for H&M

bleiseri – Topshop

farkut – Only (sori Jane, pöllin nää sun kirpparikasasta:D)

kengät – eBay

Kärsin edelleen jonkinasteisesta asennevammasta noita kenkiä kohtaan. Ne saavat aina hurjasti kehuja ja pidin niistä kyllä silloin, kun aikanaan ostin ne. Teetätin niittinikkureihini jopa talvipohjat, jotta voin pitää niitä ympäri vuoden. En ole silti varma, pidänkö niistä enää. Käytän niitä lähinnä, koska niissä on korkoa, mutta ne ovat kivat jalassa, ja koska niillä saa helposti vipinää asuun. En siis siksi, että rakastaisin niitä. Tunnen itseni huonoksi kenkä-äidiksi, mutta näiden kenkälasten kohdalla minulla on lievä hylkimisreaktiovaihe meneillään. Siksi peitin kengät punteilla. Ja siksi heitin ne kirpputorikasaan.

niittinilkkurit

Karl Lagerfeld

Päiväni vietin siis Chanelin pääsuunnittelijan ihanassa seurassa viikon viimeisillä intensiivikurssiluennoilla. Pääsin kotiin vähän aikaisemmin, siksi siis postaus ilmestyy näin aikaisin. Huomenna (tai jo tänään, jos saan jostakin energiaa) aion lukea hurjasti, sillä perjantaina lähdemme tyttöjen kanssa ulos. Lauantai ja sunnuntai kuluvatkin sitten hulluna maanantain tenttiin päntäten. En muista, koska olisin viimeksi lukenut näin intensiivisesti! Saa luvan onnistui se himputin tentti. Pakotan jokaisen lukijani pitämään minulle peukkuja pystyssä maanantaina, joten varautukaa kunnon peukutusoperaatioon.;)