Koska viime viikon parhaiden asioiden esittely oli kuulemma kiva, väkersin samanmoisen kokoelman tälläkin viikolla. Tässä siis nostoja viikon parhaista asioista.:)

Viikon paras löytö omasta korulaatikosta oli rippiristini. En yleensä tykkää yhdistää valko- ja keltakultaa, mutta tämä rakas aarteeni on ainut poikkeus sääntöön. Tuskin tätä metsästettiin minulle ympäri maailmaa siksi, että voin pitää tätä kerran rippijuhlissani, joten otin korun käyttöön. Lisäksi ristini sopii kivasti yhteen voittosormukseni kanssa. Se kun on jumittunut oikean käden nimettömääni näköjään pysyvästi.

MouMoun rippiristi

Viikon paras eBay-ostos on pari söpöjä rusettikenkiä. Omistan jo keltaiset ja pinkit värikkäät kengät, mutta nämä sinivioletit olisivat kivat sekä kevään värileikeissä että ihan vaan tummansinisten farkkujen kanssa. Hintaa näille tuli postikuluineen noin 26 euroa. Ei paha ihan hyväkuntoisista mokkakengistä.

violetit mokkakorkkarit

Viikon paras tuotetuttavuus on Doven minulle lähettämä sheapähkinäöljyuutteella ryyditetty vartalovoide. Dove on minulle vähän samantyylinen merkki kuin Nivea eli sitä tuttua ja turvallista voidetta, joka tuoksuu kosteusvoiteelta. Tämä uutuus on kuitenkin vöhintään yhtä ihana kuin vaikkapa The Body Shopin vartalovoit. Kaakaoinen tuoksu oikein yllyttää lutraamaan tällä ja kosteutusteho on luonnollisesti hyvä. Jos siis TBS tuntuu suolaisen hintaselta, sijoita tähän.:)

Dove sheavoivartalovoide

Viikon paras ekoteko oli punnituspussin hankkiminen. Lähikauppaani oli ilmestynyt vihannes- ja hedelmäpusseja, joilla siis korvataan muovipussit. Ensimmäisellä käyttökerralla pussista maksetaan se 1,99 euroa (muistaakseni) ja sen jälkeen sitä pidetään mukana ostosreissuilla ja käytetään kuin muovipussia. Punnitustarrat tarttuvat pussiin hyvin ja suuaukon kiristysjärjestelmä on varsin näppärä. Kiitos tämän keksijälle!

ekologinen punnituspussi

Viikon paras oivallus on se, etten ole esitellyt viikon kenkäparia hyvin pitkään aikaan. Iik!:D