Siirrytäänpä sitten taas tärkeisiin asioihin eli karvanpoistotuskailuun. Superepilaattorini saapumisesta ja ensimmäisestä kokeilukerrasta on nyt aika tasan viikko. Dual-epilaattoria neuvotaan käyttämään ensimmäisen 30 päivän ajan kerran viikossa, mutta sen jälkeen riittää, kun epiloi 2-3 viikon välein. Odotukset tämän epilaattorin suhteen ovat siis suuret. Viikko sitten epiloin tällä oikean jalkani, kun taas vasen jalka sai tyytyä tavalliseen epilaattoriin.

braun superepilaattori moumou

Ensimmäisinä päivinä epiloinnin jälkeen huomasin, että normaalilla epilaattorilla ajeltuun jalkaan ilmestyi nopeammin sormiintuntuva sänki. Silmin tuota eroa ei hirveästi huomannut, mitä nyt vasemmassa jalassa oli muutamia missattuja karvoja. Kyllä te tiedätte ne karvat, jotka näkyvät vain tietyssä valossa, tiettyyn vuorokaudenaikaan tai muuta outoa.:)

Suurin ero jalkojen välillä tuntuu nyt viikon jälkeen. Oikean jalan eli superepilaattorin sänki on pehmeämpää kuin normaalilla epilaattorilla ajellun. Koska höylä jättää aina epilaattoria terävämmän sängen, voidaan tästä ehkä päätellä, ettei superepilaatorin höyläosalle jäänyt juurikaan karvoja höylättäväksi. Superepilaattorin epilointipää hoiti siis homman ja vielä paremmin kuin normaali epilaattori. Lisäksi vasemmassa jalassa on tosiaan hajakarvoja, oikeassa jalassa niitä on yksi kappale!:D Että sellainen testi, laite jää ehdottomasti käyttöön.