matthew williamson for H&M pink dress

Alan vihdoinkin olla siinä koossa, että viime vuonna hankkimaani pikkujoulumekkoa uskaltaa sovittaa. Ostin sen vähän riskillä, mutta tiesin, että palaudun vielä normaaliksi, joten hankin mekon itselleni. Saapumispäivänään se ei noussut reisiä ylemmäksi. Mekko ei tule koskaan roikkumaan päälläni niin kuin se roikkuu mallien päällä, mutta sepä ei ole tarkoituskaan. Tässä mekossa on kyse materiaalista ja väristä. Karheahko silkkipinta ja intensiivinen purppura luovat sellaisen yhdistelmän, että heikompaa hirvittää. Hempeä tämä mekko ei ole alkuunkaan.

pikkujoulumekko1

Mekon leikkaus on hieman futuristinen, muttei överi. Tuohon vyötärölle voisi toki kietoa jonkinlaisen vyön, kuten mekon mainoskuvissanin, mutta allekirjoittaneella on ollu viime vuosina pienoinen asennevamma vyötärövöitä kohtaan. Sovittelin siis mekkoa ilman vyötä ja tykkäsin. Kiskaisin jalkaani ensimmäiset mustat korkkarit, jotka käsiivi osuivat ja nuo H&M:n muoviavokkaat sopivatkin mekon fiilikseen ja väreihin aika hyvin.

matthew williamson for H&M silk dress

mekko – Matthew Williamson for H&M

kengät – H&M
Sellainen mekko tällä kertaa. Kyllä tällaisten katseenkiinnittäjien tieltä kelpaakin myydä niitä turhia mekkoja pois Huuto.netissä.;)