september

Jos joku mainitsee minulle September-nimisen artistin, otsalleni kohoaa automaattisesti kevyt hiki. Rytmikkäät discobiisit vievät minut välittömästi SATSin cycling-saliin polkemaan henkeni edestä. Olen käyttänyt Septemberin biisejä usein myös motivoimassa lenkillä. Niissä on juuri sopiva tempo ja muutenkin kaikki kohdallaan. Iloista musiikkia ei voi olla liikaa ja tämän naikkosen biisit ovat ehdottomasti iloista fiilistä kasvattavia. Suosikkejani ovat Looking for love ja Satellites. Spotifyn omistajille suosittelen muuten akustista versiota Satellites-biisistä. Se on jotenkin kivan kotikutoinen verrattuna autotunella hiottuun discoversioon. Biisi löytyypi painamalla tästä.:)

Sain onnekseni Live Nationilta liput 30.3.2011 Helsingin Circuksessa järjestettävälle Septemberin keikalle. Nyt sitten vain mietitään, kenet otan mukaani ja odotellaan innolla maaliskuun loppua. Jos olet yli 18-vuotias ja haluat itse keikalle, osallistu Indiedaysin ja Live Nationin kilpailuun. Hyvä fiilis tulee olemaan taattu, sillä Septemberin lavakarisma on aikamoinen. Onko joku teistä jo ostanut liput tuolle keikalle vai pureeko tällainen discomusiikki edes teihin?

(kuva täältä)