IMG_4083

IMG_4081

IMG_4080

IMG_4066

IMG_4063

IMG_4061

IMG_4059

IMG_4056

IMG_4052

IMG_4049

IMG_4045

IMG_4035

IMG_4034

IMG_4032

IMG_4031

IMG_4029

IMG_4014

Sain vihdoinkin varmistuksen, että näm kiuvat saa julkaista. Pahoittelut, että kesti. Päätin laiskana tyttöjä jättää kuvien järjestyksen kääntämättä, joten tämä postaus kuuluisi oikeastaan lukea alhaalta ylös.;) No, oli suunta mikä tahansa, vähän aikaa sitten pidetty Jukka Rintalan 35-vuotistaitelijajuhlanäytös rokkasi! Upeiden luomusten lisäksi näytöksen koiramallit saivat ihmiset hymyilemään. Varsinkin se yksi, joka taisi syödä erän eturivin vieraan eväät tuolilta. Haukut toivat elämää näytökseen ja ne alun lapsimallitkin olisi voitu vaihtaa vaikka villakoiriin. Elämissä vaan on sitä jotakin, yhdelläkin haukulla oli hattu päässä. Aww!<3

Osa ottamistani kuvista on todella huonolaatuisia, koska kuvasin toisesta rivistä ja aina joku tunki päänsä kuvaan. Rajausvaiheessa tarkentaminen ei sitten oikein enää onnistunut. Joihinkin kuviin en sitten tuolla hämärässä saanut kameran asetuksia vaihdettua. Hyvää harjoitusta tuollainen näytöskuvaaminen kyllä on, pitäisi käydä useamminkin treenaamassa kuvaustaitoja, niin kehittyisi paremmaksi kuvaajaksi. Kuvausmielessä muotinäyöksen taustaankin kannattaisi siis kiinnittää huomiota. Tällaista siis tällä kertaa. Bongasitteko muuten lavalta tuttuja?

Psst! Rintalan Indiedaysille antaman haastattelun voi lukea täältä.:)