maksimekko

Keväällä klassikot uudistuvat ja helmat pitenevät

Kävin Hennes & Mauritzin showroomilla tutustumassa kevään trendeihin. Tuon mukanani hyviä uutisia klassikkovaatteiden faneille. Tällä sesongilla vaatekaapin kulmakivet on nimittäin stailattu uudelleen mm. erilaisten leikkausten ja materiaalien muodossa. Näin ne tuntuvat uusilta, mutta eivät liian erikoisilta.

Koska muoti ei muutu keväällä yhtä radikaalisti kuin syksyllä, vaatekaapin uudituksen sijaan riittää pieni päivitys. Vahvimpina väreinä kevään valloittavat valkoinen ja beige. Tästä voikin jo päätellä, että valkoisen kauluspaidan rooli kevään muotinäytelmässä on vähintään yhtä suuri kuin beigen klassikkotrenssin.

Klassisten vaatteiden rinnalle tarvitaan hieman jännitystä ja sitä tarjoavat jo viime sesongilta tutut maksihelmat. Oli kyseessä sitten hame tai mekko, helman pituudesta ei tarvitse tänä keväänä kiistellä. Trendikkäin pituus on pisin mahdollinen, vaikka hieman lyhyempiäkin variaatioita on toki tarjolla.

Housujen ystävät voivat soveltaa maksitrendiä valitsemalla ylleen leveälahkeiset housut, jotka liehuvat helmojen lailla.”

(kuva H&M)