Ainejärjestömme hallitus vaihtui eilen ja perinteisesti sitä juhlittiin karonkan merkeissä. Karonkan merkitys nyt on mitä on, mutta meillä hallituksenvaihdosiltaa on kautta aikain kutsuttu siksi. Sallinette siis laimean termistöraiskauksen. Ilta alkoi Sohwissa, kun nautiskelimme Radikaalin piikkiin herkkuja. Oma valintani oli häränlihaleipä eikä kaduta kyllä yhtään. Voi nam, pitäisi ehkä syödä Sohwissa useamminkin, kun kerta sen nurkilla asun! Ei kuitenkaan nyt hetkeen, kun on tämä kutistumisprojektekin käynnissä. Se edistyy muuten hyvin, tuloksia kuvamuodossa tulossa ensi viikolla.:)

sohwissa

Päivän asu oli hillitty, koska allekirjoittaneella on lähes poikkeuksetta noissa ainejärjestön juhlissa ylipukeutunut oli. Farkut ja t-paita on tarpeeksi vaatimattomat tuollaiseen illanviettoon, vaikka vähän säpinää piti saada kenkien muodossa. Ulkoilutin myös ensimmäistä kertaa mustia Swarowski-korvakorujani, jotka eräs korubloggaaja minulle ystävällisesti teki. Eiköhän tämä korujen käyttäminen tästä hiljalleen lähde sujumaan, pienistä puroista aloitellaan ja päädytään lopulta pitämään arkisinkin näyttäviä pukukoruja. Tai sitten ei.

karonkka2

karonkkakorvikset

karonkka1

farkut – H&M

paita – H&M

kengät – eBay

korvikset – Aga´s (saatu lahjaksi)

Tänä iltana olisi ohjelmassa tyvikasvun piilotus. Ei se näissä kuvissa juurikaan näy, mutta luonnonvalo paljastaa armottoman totuuden. Kampaaja-ajankin voisi tietysti tilata, mutta tällä kärsivällisyydellä tämä asia pitää hoitaa pois päiväjärjestyksestä nyt eikä kohta. Tahtoisin vielä huomauttaa, että lumisade on syvältä silloin, kun tahtoisi ottaa asukuva parvekkeella luonnonvalossa, mutta sakeassa pyryssä ei näe edes eteensä. Lasitettu parveke, pääsit juuri joululahjalistalleni!