Se ihana asia, josta vähän aiemmin jo vihjailin, on tämä: SAIN LIPUT LADY GAGAN KEIKALLE!<3 Minä. Sain. Liput. Minä. RAKASTAN. Lady Gagaa!<3 En voisi olla tällä hetkelle juurikaan onnellisempi, sillä tähän liittyy vielä muutakin. Konserttilippujen lisäksi ED GRL sponssasi minulle ja parille muulle bloggaajalle 200 euron shoppailureissun upeaa konserttiasua varten. En voi uskoa tätä, olen niin onnellinen, että pääsin mukaan tähän. Kiitos Onni, kun päätit potkaista minua oikein kunnolla keskellä synkkää syksyä!:)

Lady Gaga

Huonolla suomella kirjoitetun ja lapsellisen innostuneen alun jälkeen voin hieman koettaa rauhoittua ja valottaa teille, kuinka tuo shoppausreissu oikein meni. Matkustin sitä varten viime lauantaina Helsinkiin ja matkaevääksi oli pakko ostaa tuota EDin uutta energiajuomaa. Jo se, että sen sanottiin maistuvan granaattiomenalta ja pippurilta(<3) riitti ostopäätöksen tekemiseen, mutta kieltämättä uteliaisuus sponsoriamme kohtaan kasvoi liian suureksi. Samoin energiajuomarakkauteni. Sen takia tämä kampanja onkin niin minua! Energia + musiikki + shoppailu = Moksu!:)

IMG_2071

Seuranani tällä ostosreissulla olivat Emmi ja Salla, jotka treffasin Kampissa. Jostain kumman syystä me kaikki lähdimme heti metsästämään kenkiä keikka-asuihimme. Emmi keskittyi tosin maihariosastoon siinä missä minä ja Salla himoitsimme superkorkeita överikorkkareita. No, kyllä Emmikin välillä hairahti korkkariosastolle, vaikkei sitä varmaan tunnustakaan.;)

IMG_2092

Löysin matkan aikana monet ihanat kengät, jotka olisin halunnut syksyksi, mutta jotka olivat liian normaalit Gagan keikalle. Tiedänpähän, mistä etsin upeat nilkkurit, jos sellaiset päätän syksyksi ostaa. Tosin mustat Parikat ovat hyvin vahvoilla edelleen, joten ehkä en vaihda ostosuunnitelmaa enää tässä vaiheessa. (Varoitan jo postauksen lopusta, sillä saatoin ehkä päätyä ostamaan eräät nilkkurit tätä asua varten, krhm.)

IMG_2091

Biancosta löysin hieman Parikan tyyliä muistuttavat mustalla ja kullalla koristellut kengät, mutta ne eivät olleet aivan napakymppi, kuten ilmeestäni näkyy. Jotenkin tuosta keskiosasta tulee liikaa tanssikengät mieleen.

IMG_2085

Lindexillä suunnitelmani alkoi muotoutua sen verran, että päätin haluavani asuni yläosaa volyymia. Lindexiltä löytynyt armeijahenkinen jakku olikin vahvoilla vaihtoehdoissani, haalea väri vain epäilytti, joten jätin jakun hautumaan.

IMG_2081

Shoppailupäivän aikana risteilimme Helsingin keskustaa edestakaisin ja muutimme suunnitelmia tuhat kertaa. Kellään ei tainnut olla kovin selkeää visiota siitä, millaisen asun olisi halunnut ja ne vähäisetkin visiot menivät monta kertaa uusiksi päivän aikana, kun jotain osaa ei vain löytynyt asuun. Improvisointi osoittautui kovaksi sanaksi.;)

Tuota alla olevaa kuvaa muuten naurettiin ihan hetki. Vähän korostuu noiden söpöjen blondien pituusero tuossa asetelmassa!:D

IMG_2079

Olin lähes varma, että valitsen Biancosta joko nämä hapsukengät tai aiemmin sovittelemani siipikengät. Jätin ne kuitenkin ostamatta, sillä en vain keksinyt mitään vaatetta niiden seuraksi. Okei, rehellisyyden nimissä syynä oli sekin, että halusin löytää jotakin jännittävämpää enkä pelata varman päälle.:)

biancon nilkkurit

Salla himoitsi näitä paljettisaappaita niin paljon, että huolestuin jo hetkeksi!:D Onneksi tyttö jätti ne sentään rauhaan ja valitsi hieman maltillisemmat kengät asuunsa. Salla saikin tehtyä päivän ensimmäisen ostoksen ja käytti siihen reippaasti yli puolet budjetistaan. Go Sally!

IMG_2065

Minun asuni alkoi muotoutua erään karvaisen löydön myötä, jonka esittelen myöhemmin. Päätin tehdä asustani hieman hienostorouvatyylisen ja täydentää sen sitten yliampuvalla meikillä ja kampauksella. Pieni ristiriita tekee aina hyvää, kun on kyse pukeutumisesta.

IMG_2123

Lähdin etsimään Timanttisten liikkeestä näyttäviä nappikorviksia. Vaikka valinnanvaraa olikin hurjasti, bongasin hyvin nopeasti sen oikean korvisparin. Koska kyseessä ei ole mikään tyypillinen asu, löysäsin taas hieman periaatteitani ja ostin korvakoruparin, jossa on pahin mahdollinen yhdistelmä. Nimittäin keltakulta ja kivi! En voi sille mitään, mutta minusta keltakulta on parhaimmillaan sellaisenaan ja kivet sekä helmet tulee yhdistää vain hopeaan tai valkokultaan.

IMG_2121

Isolla kivellä varustetut napit muistuttavat kalliita timanttikorviksia ja ovat juurikin sen kokoiset, ettei niitä voi olla huomaamatta. Tietysti nuo napit olisi voinut hankkia edullisemmin jostakin rihkamakaupasta, mutta hieman laadukkaampina niitä tulee ehkä käytettyä myöhemminkin.:)

IMG_2120

Täydentelin vielä asuani Jyväskylän Spirit Storessa, jossa harkitsin rusettikorvakoruja “timanttinappieni” kaveriksi. Jätin ne lopulta hyllyyn sillä keksin, että haluan hiuksiini rusettikampauksen! Nopea tiedustelu Olet ihana! -salonkiin paljasti, että Jessica osaa kuin osaakin loihtia sellaisia.

Lady Gaga rusettikampaus

Hankin tänä aamuna takaisin otsatukkani, joten saattaa olla, että kampaukseni tulee olemaan suora kopio tuosta yllä olevan kuvan kampauksesta. Tapanani on kuitenkin muuttaa usein mieltäni, joten en silti lupaa mitään.;)

IMG_2118

Mietin myös päähärpäkettä kampaukseeni, mutta ajattelin, että hiuksista tehty rusetti on jo sellaisenaan varsin näyttävä, joten hylkäsin härpäkkeet. Ei sillä, että tuo punamusta olisi hieman jäänyt kaivelemaan silti.

IMG_2117

Laukkua en itselleni löytänyt, vaikka mietinkin pitkään ruusunmallista pikkulaukkua. Jokin siinä vain ei ollut kohdallaan ja jätin sen ostamatta. Mietin kuitenkin vielä seuraavanakin päivänä, olisiko se pitänyt ostaa. Laukun tilalle löysin kuitenkin mustan nahkalompakon, joka sopii tuollaista muhkua paremmin havittelemaani tyyliin. Lompakko löytyi Björn Borgilta ja sen löydätte postauksen lopussa olevasta kollaasista. (Kyllä, osaan vihdoinkin tehdä niitä!:D)


kenkien sovittelu

Päätin jo hyvin aikaisessa vaiheessa, että kengät tulisivat olemaan tärkeä osa asuani. Niitä sovittelinkin eniten ja lopulta löysin ne oikeat. Varpaat paljaiksi jättävät nilkkurit ovat niin söpöt, että niitä tulee käytettyä takuulla keikan jälkeenkin. Kengät tuntuivat niin kivoilta jaloissa, etten olisi malttanut kantaa niitä kassalle. Iloiseksi yllätyksekseni sain opiskelijakortillani Spiritistä vielä alennusta ja minulle jäi oletettua enemmän rahaa käytettäväksi.

IMG_2105

Ylimääräinen raha oli lottopotti, sillä löysin kuin löysinkin sen muhkean yläosan asuuni! Päätin, että tämä asu kasataan mustan tekonahkamekkoni ympärille ja musta jakku sopii siihen kivasti. Valokuvaajana toiminut seuralaiseni koetti kyllä vihjata, että jakun kaula-aukko on hieman provosoiva, mutta se vain edisti ostopäätöstäni. Hei, kun kyseessä on Lady Gagan keikka, provosointi on pelkkää plussaa.;)

IMG_2100

Yhdet Finskin kengät Minzissä jäivät hieman kaivelemaan, mutta niin olisi uponnut koko budjettini ja vähän enemmänkin. Haasteessa oli rankkaa käyttää viimeiset kympit, sillä joka puljussa sai jotakin alennusta eikä raha vain suostunut loppumaan.;) No ei vaan. Sain kasattua niin täydellisen asun, ettei budjettia olisi voinut oikein paremmin arvioida.

Lopulta asuni oli valmis ja palasin kotiin tarkastelemaan löytöjäni. Asu kootaan tosiaan mustan mekon ympärille ja siihen kuuluu mekon lisäksi jakku, saumasukkahousut, pitsinilkkurit, feikkitimanttikorvikset, nahkalompakko, rannerengas ja tekoturkiskaulus. Tällä kertaa normaaleista tavoistani poiketen tein kuvasta niin ison, että sen voi klikata isommaksi.

gaga

Kokonaisen asun tulette näkemään vasta keikkapostauksen yhteydessä, mutta mitä järkeä olisi pilata iloa paljastamalla asu kuukautta ennen konserttia. Onko kukaan muu muuten tulossa katsomaan Gagaa lokakuussa? Jos ette vielä ole hankkineet lippujanne, käykää ED GRL -energiajuoman brändisivulla pelaamassa koukuttavaa peliä ja osallistumassa arvontaan. Se todellakin kannatta, sillä kolme Indiedaysin lukijaa voittaa itselleen liput tuonne kolmannentoista päivän keikalle, mistä meidät kolme superonnekasta bloggaajaakin voi löytää! Nyt äkkiä osallistumaan, niin ehditte vielä hankkia törkeän hienot keikka-asut itsellenne.:)

gagat

Itse kuulun niihin ihmisiin, joita ärsyttää biisien puhkisoittaminen. En siis odota tuolla varmasti upealla keikalla niinkään Bad Romancea, Alejandroa tai muita superhittejä, vaan jännitän kuulenko Paper Gangstaa, Monsteria tai Dance in The Darkia. Niitä ei ole vielä tuhottu, vaan jaksan soittaa niitä päivästä toiseen!<3

Unohdin varmasti kirjoittaa puolet kaikista asioista, joista halusin kertoa, mutta ei voi mitään. Olen niin onnellinen, ettei pääni toimi kunnolla. Nyt Gaga soimaan täysillä ja imurin kanssa tanssimaan.;)

(kuvat täältä, täältä ja täältä)