Pientä jökitystä meneillään sekä elämän että netin kanssa. Pari viime päivää olen viettänyt yöpuvussa tai samoissa vaatteissa kuin lauantaina ja hyvin todennäköisesti vielä huomennakin. Siksi siis postauskatoa havaittavissa jossakin määrin. Valtavat kiitokset kasvisruokaohjeistanne, olen lukenut niitä vesi kielellä. Pommittakaa lisää vaan, jos löytyy suosikkiohjeita.

Aloitin tänään kasvisruokaviikkoni ulkona. Tilasin Memphisissä ihanan juustoleivän, vaikka seuralaiseni veteli kahden pihvin burgeria pöydän toisella puolella. Eikä tehnyt edes tiukkaa. Minun piti kyllä aloittaa kasviskokkailu tänään, mutta neiti hajamielinen unohti puolet raaka-aineista kauppaan. Kumma päänsärky meneillään, kun mikään ei tunnu onnistuvan. Palailen fiksumpien juttujen kanssa sitten, kun niitä taas irtoaa. Tällä hetkellä pääni on täynnä aivotonta haaveilua ja tosiaan, on siellä se särkikin.:)