Voitin joskus vuonna nakki ja kukkaro Aleikalta iPod shufflen. Tällä ajanmääreellä tarkoitan siis muutama kuukausi taaksepäin, mutta kuitenkin.:) Postitus hieman viivästyi, joten tyttönen päätti sitten yllättää minut ylimääräisellä lahjuksella. Kun avasin paketin, leukani putosi maahan. Ihiselle, joka odotti turkinpippuritikkaria Vågan valkoinen rannerengas oli sokkiyllätys! Kiitos siis Aleika, kiitos!

helmirannekoru våga

Kuten huomaatte, rannerengas pariutui heti uuden pitsimekkoni kanssa. Yhdessä ne suunnittelevat söpöä tulevaisuutta ja minun käännyttämistäni farkkutytöstä kunnon pitsiprinsessaksi.Saa nähdä miten käy. Luultavasti vain venytän pukeutumistapojani, mutta farkkutyylistä en luovu. Pitsi ja helmet saavat sopeutua siihen.;)

Itse olen ostanut itselleni Vågan koruja muutama vuosi sitten. Silloin valitsin violetin kaulakorun ja siihen sopivat rannekorut. Noita kuvia oli kiva etsiä blogista, sillä ne on otettu aivan ensimmäiseltä blogimatkaltani. Silloin mm. rakastuin Sallaan ja moneen muuhun bloggaajaan, tein Veerasta järjen ääneni shoppailujutuissa ja ylensin Mintun blogikollegasta blogiäidikseni. Ah, niitä aikoja! Silloin kaikki jännitti ja hermostutti, olen kyllä saanut valtavasti kokemuksia ja rohkeutta kaikista tapahtumista, joihin olen parin vuoden sisään päässyt. Toivottavasti teistä on ollut mukava lukea reissuista!

Psst! Napsahti muuten yllättäen voitto Ellien kesätrendikilpailussa! Aika osuvasti olin kilpailupostaukseni nimennyt.;) Se on sitä hyvää karmaa. (Hyvää karmaa on myös se, etten ensimmäistä kertaa varmaan puoleen vuoteen kirjoittanut kilpailu-sanaa kilapilu.)