Olin ahkera ja naputtelin aamulla syyskenkiä myyntiin Huuto.nettiin. Oikeastaan olin vain laiska, sillä minun olisi pitänyt siivota, mutta kuitenkin. Olin armelias ja laitoin kaikkiin kenkiin lähtöhinnaksi vain 5€, vaikka yhdetkin kaunottaret ovat käyttämättömät ja maksaneet monta kymppiä. Haluan kuitenkin eroon jokaisesta myytävästä kenkäparista, joten edullinen hinta voisi toimia teille huutomotivaationa. Eikö?:) Rehellisyyden nimissä myönnettäköön, että minulla olisi vielä laatikollinen vaatteita huudettavaksi, mutta en jaksanut naputella enempää aamulla. Lisäilen ne siis vähän myöhemmin myytävien listalle.

Tämä päivä on kulunut leppoisasti syksyisissä tunnelmissa. Vedin aamulla lenkin ja suihkun jälkeen jalkaani supervenyvät farkut ja niiden kaveriksi kaivelin neulehyllyltä beigen neuletakin. Jalkaani vetäisin pehmosaappaat ja kappas, täydellinen rentoiluasu oli valmis. Vaeltelin asunnossani maitokahviasussani maitokahvia siemaillen ja haaveilin maitokahvinruskeista seinistä.

maitokahvi

farkut – Only

toppi – Gina Tricot

neule – Ellos

saappaat – South

Saa nähdä, miten tuon illan kanssa käy. Tarkoitukseni oli mennä ystäväni luokse saunailtaan, mutta hänen miehensä auto karkasi. Eli mies vei sen mukanaan maalle. Seuraava vaihtoehtoni eli polkupyörä osoittautui huonokuntoiseksi ulkona vietetyn talven ja kesän vuoksi. Pitäisi ehkä myydä se, koska en käytä sitä ikinä! Voisin kyllä kävelläkin, mutta kun aamulla pitää olla niin julmetun aikaisin yliopistolla. Kaipa tässä pitää selvitellä bussiaikatauluja tai sitten vain opetella juoksemaan kovaa. Joka tapauksessa, mukavaa iltaa teille!:)