Sallallehan puhkesi jo ennen matkaa hirmuinen flunssa eikä se suinkaan parantunut matkan aikana. Onneksi Salla on silti koko ajan oma säteilevä itsensä. Vähän vain hymyilytti löytää yhteisestä jättisängystä tällainen kaunotar.;) Grr! Tiedän, että olette kateellisia matkaseurastani.

sexysale

Itsehän olen kauneuden multihuipentuma ylähuuliani koristavien haiventen kera. En tiedä mistä ne ilmestyivät, heräsin vain päiväunilta näiden mahtiviiksien kanssa! En tiedä, liittyykö tämä outo karvankasvuilmiö jotenkin stressitasooni vai mistä näitä satelee, mutta kaipa näiden kanssa on vain opeteltava elämään. Rankkaa.

viiksimoksu

Oikeasti kyseessä on äsken teille ostamani tuliaiskoru. Kiiltävän metalliketjun päässä killuvat mustat muoviviikset saa itselleen se henkilö, joka kommentoi tämän postauksen kommenttiboksiin parhaan flunssanpoistovinkin Sallalle. Neiti itse lupasi päättää voittajan kokeilujensa perusteella, joten miettikää tarkkaan, mitä ehdotatte.

viikset

Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 22.8. kello 20:00. Voittaja ilmoitetaan sekä minun että Sallan blogissa, joten olkaahan valppaina. Onnea arvontaan ja lähettäkää nyt tuolle neitoselle vähintäänkin niitä parantavia etähaleja!<3