palloilua

mekko – New look

vyö – Pieces

kengät – DinSko

Nyt se on varmistettu, vyötärövöiden aikakausi on tämän tytöt elämässä ohi. Minä en syty niistä enää. Tämä asukuva on todiste eräästä asusta, jolla meinasin lähteä ulos, mutta joka ei tuntunutkaan omalta. Söpö letti ja tyttömäinen mekko sopivat kivasti kesäiselle piknikille, mutta tuo vyö jäi lopulta kotiin.

Sen lisäksi, etten osaa itse enää käyttää vyötärövöitä, minua ärsyttää katsella ihmisiä, jotka kuvittelevat vyötärön olevan heti rintojen alla. Ei tytöt, vyötärö on se kapein kohta siinä kylkuluidesi alareunan paikkeilla. Vyötärövyön tarkoitus on korostaa vyötäröä, mutta jos laitat sen rintojesi alle, näytät takuulla mäyräkoirapötkylältä. Minun puolestani vyötärövyöt voisivat vaikka poistua leggareiden kanssa myynnistä!:D Not my thing.