Vaikka en jaksakaan kovin ahkerasti kuvailla itseäni bikineissä palvomassa aurinkoa, voin silti pyynnöstänne esitellä aurinkotuotteeni. Ne eivät ole kovastikaan muuttuneet viime vuosina, mutta koska blogini lukijoihin on liittynyt runsaasti uusia kasvoja, pieni kertauskurssi ei varmaankaan haittaa ketään.:)

Aloitetaanpa säilytyksestä. Pidän edelleen aurinkotuotteitani pienessä kylmälaukussa, jotta ne ovat ympäri vuoden samassa paikassa ja helposti löydettävissä. Tätä ensimmäistä kuvaa lukuun ottamatta tämän postauksen kuvat voi klikata isommiksi, jotta tekstien ja etikettien lukeminen helpottuu.

sun

Aurinkotuotteet on hyvä levittää iholle jopa puolta tuntia ennen auringon säteilyllä altistumista. Tässä ensimmäisessä kuvassa näkuvät kaiki tuotteet, joita sudin itseeni ennen kuin grillaan ihoani. Vasemmalla ensimmäisenä on Avonin suojakertoimella 6 varustettu kuivaöljy. Sen vieressä taas Garnierin 8-suojakertoiminen aurinkovoide, jonka päällä Avonin kasvoille suunnattu aurinkovoide. Itse voiteessa on suojakertoimia 20, mutta puikkopäässä jopa 35. Puikolla sudin poskeni, nenäni ja korvani, koska ne palavat herkiten.

Hiukseni suojaan Fudgen UV-suojallisella suolasuihkeella, jonka sain joskus blogin kauttaa itselleni. Vimeisimpänä oikealla on Avonin beetakaroteenivoide, jota laitan iholleni, kun tahdon kunnon  rusketuksen nopeasti. Sitä käytän joskus iltaisin, kun säteily ei ole enää pahimmillaan. Aurinkotuotteeni ovat suurimmaksi osaksi Avonilta, koska toimin aina välillä Avonin kauneuskonsulttina ja voin tilailla tuotteita edullisilla demohinnoilla.:)

before sun

Sitten siirrytään niihin mömmöihin, joita lätkitään jo auringosta nauttineelle iholle.:) Vasemmalla ensimmäisenä on kimaltava ja ihoa rauhoittava after sun -voide, jolla saan itseeni kullanhehkua, jos rantapäivän jälkeen pitää lähteä ulos.;) Purnukassa puolestaan on vartalovoita, joka on kaikista tehokkain after sun -tuote paksun koostumuksensa vuoksi. After sun -suihke taas on kevyt ja sen avulla vaan voideltua selkänikin helposti. Yllättäen nämäkin tuotteet ovat kaikki Avonin.

after sun

Sellaisia tuotteita tällä kertaa. Luultavasti tulen käyttämään samoja tuotteita vuodesta toiseen, koska olen todennut ne hyviksi. Mitä sitä turhaan hyvää vaihtamaan, vaikka uusia juttuja onkin kiva aina kokeilla.:)

Tämän päivän kulutan kemistityttöjen kanssa rannalla, joten palailen blogin pariin vasta huomenna tai ylihuomenna. Riippuu vähän, montako päivää sitä jaksaa juhlia.;) Nauttikaahan tekin auringosta ja hyvästä seurasta, kun sitä kerrankin riittää älkääkä vaan polttako ihoanne.