Viimeistä viedään!:) Matkustin eilisissä vaatteissa takaisin Jyväskylään, mutta helmaviikon kunniaksi kyhäsin täksikin päiväksi myös virallisen asun. Ginan seepramekko on minusta malliltaan aivan ihana ja se toimii yhtä hyvin niin arkena kuin juhlassakin. Kaveriksi mekolle puin simppelit mustat korot. Tai no, mustat korkokengät pinkeillä koroilla, jos tarkkoja ollaan.

mekko7_2

mekko – Gina Tricot

kengät – H&M

Ajattelin pistää kohta päähäni suoravärin syventämään tuota punaista, mutta kun nyt katselen näitä kuvia, hiukseni eivät taidakaan tarvita vielä tehostetta. Tyydyn siis pelkkään rentouttavaan kasvonaamioon. Viikonloppu oli niin täynnä draamaa, että tässä tarvittaisiin kohta muutakin rauhoittavaa kuin vain kosmeettisia tuotteita. Huhhuh!

mekko7

Pahoittelen tynkäpostausta, mutta nälkä on niin suuri, että on pakko mennä kokkailemaan. Huomenna alkaa jälleen uusi teemaviikko ja se käynnistyykin aivan mahtavalla arvonnalla. Vinkkinä vain, että sipsien ystäville on tiedossa upea mahdollisuus voittaa hieman herkuteltavaa.;)