Muistatteko, kun haikailin näiden vaaleanpunaisten korkokenkien, joita muuten äitini kauhuksi kutsun nykyään vaginakengisksi, perään? Muistatteko, kun ihastuin niihin, mökötin niiden vuoksi ja kun vihdoinkin sain ne ja lopulta, kun vein ne neitsytmatkalle? Jotkut saattavat muistaa senkin, kun harkitsin niiden tuunaamista rannekoruni koruosalla.:) Minusta on ihana muistella niitä vaatteita ja asusteita, joista on ensin haaveillut ja jotka sitten on lopulta saanut ehkäpä vaikeuksien kautta itselleen. Pistin nämä kaunottaret jalkaani tänään nostalgiamielessä ja muistin kyllä heti, miksi näihin aikanaan tykästyin.

prinsessapari

Kenkien seuraksi kasasin varsin yksinkertaisen asun. Lupasin vaihtaa loppuviikosta hameet mekkoihin ja tässä olisi nyt teemaviikon toinen mekkoehdokas. Musta tuubimekko ja rento neuletakki eivät ole se yleisin yhdistelmä, mutta minun silmääni tämä vastakohtien liitto miellyttää.:) Prinsissakorkkarit viihtyvät hyvin harmaan seurassa, joten valitsin ne päivän kenkäpariksi vähän tuon neuleenkin vuoksi.

mekko6

mekko – Gina Tricot

toppi  – H&M

neuletakki – H&M

kengät – Love Label

laukku – Minna Parikka

Näistä kengistä on sen verran hieno kuvakin olemassa, että Sallan luvalla julkaisen sen täällä. Tämä on otettu blogiristeilyllä baarissa, kun toisen kenkäni remmi alkoi kiukutella enkä saanut sitä itse korjattua. Tiedättehän ne vanhat piirretyt kuvat, joissa on mies ja nainen ja jokin korni teksti, joka alkaa sanoilla: “Rakkautta on…”? Tämän kuvan tekstiksi päätyi Facebookissa: “Rakkautta on…

rakkautta on

… solmia hänen kengännauhansa laivan baarissa, vaikka hienomotoriikka ei ihan pelittäisikään.” Se on rakkautta se.;)