Ohhoh, olipa päivä!:) Täytyy tunnustaa, että hieman jopa tykkäsin opiskella tänään ruotsia. Opettaja on juuri sopivan rento ja huumorintajuinen, joten minäkin uskallan avata suuni tunneilla. Mahtavaa, eipähän tarvitse kärsiä koko kurssia, vaan positiivisella asenteella saatan jopa oppiakin jotakin. Asukuvia ei tänään tule, sillä pitkiksi venyneiden yöunien vuoksi ulkonäköni ei ollut mitenkään plussan puolella. Tänään keskitytään sen sijaan ihaniin kynsilakkoihin!

mavalan kynsilakat

Ajattelin käydä kynsilakkakokoelmani läpi ja aloitan sen esittelyn Mavalan kynsilakoillani. Ne on kaikki saatu blogin kautta, koska epäröin pitkään Mavalan suhteen. Syy siihen oli niinkin fiksu kuin että en joskus pienenä saanut äitini lakkapulloa auki ja äiti sitten sanoi, että nuo Mavalan korkit juuttuvat helposti kiinni, jos kierteisiin menee lakkaa. Niinpä pikkuinen Moksu päätti, että pysyy kaukana kyseisestä merkistä!:D (Jep, aivan kuin mikä tahansa lakkamerkki ei tekisi samoin, jos lakkaa sohii korkin kierteisiin.)

Onneksi sain kokeiluun näitä lakkoja, sillä olen nykyisin aivan fani ja suosittelen näitä ystävillenikin. Kimmeltävä Nicosia on suosikkinudelakkani, oranssinen Tangerine kaunein kesälakka ja Madrid ehkä täydellisin punainen ikinä. Tummanharmaa Minsk sekä hieman vaaleampi New-York taas sopivat hieman rokimpaan tyyliin eikä samanvärisiin kynsiin juurikaan muilla törmäile.:)

Jos joku haluaa kertoa omien Mavala-suosikkiensa sävyt, vinkkejä otetaan vastaan. Tämä kokoelma ei nimittäin jää näin pieneksi!;)