Pahoittelen heti alkuun kuvien kaameaa laatua ja sitä, että tästä muodonmuutospostauksesta puuttuvat kokonaan ennen-kuvat. Kävimme Sallan kanssa perjantaina salonki/putiikki/galleria Olet ihana!:ssa Helsingissä. Meille luvattiin jo kuukausia sitten Lash Be Long -ripsipidennykset ja vihdoinkin tuo operaatio mahtui aikatauluihimme. Tallustimme siis aamupäivällä jännittyneinä Lainlahdenkatu ysiin, missä Suvianni jo odottelikin meitä terävien pinsettiensä kanssa.

Ensimmäisenä hoitopöydälle uskaltauduin minä, vaikka vähän jännittikin. En tiennyt yhtään mitä odottaa, vaikka olin lukenut muiden bloggaajien kertomuksia ripsien asentamisesta. Aivan ensiksi alaripseni teipattiin piiloon ja reilun puolentoista tunnin ajan ripsiini kiinnitettiin lisää ripsiä yksi kerrallaan. Juttelin tyttöjen kanssa samalla, joten en nukahtanut pöydälle, vaikka niinkin kuulemma käy usein.:)

ripsien asennusta

Ripsistä tuli paljon näyttävämmät kuin mitä odotin. Tuijotin itseäni peilistä suu auki ainakin parin minuutin verran. Olin alkuun ollut hyvin epäilevä ripsien suhteen, mutta ihastuin niihin salamana, kun näin lopputuloksen. Kyllä tämä ripsirivistö on tunnin ja neljänkymmenen minuutin paikallaan makaamisen arvoinen.:) Ripsiväriä näihin ei tarvitse laittaa, joten aamumeikkini nopeutuu vielä entisestään. Tasoitan nykyään ihoni meikkivoiteella ja harjaan ripset ja kulmat kuntoon. Siihen ei montaa minuuttia kulu eli nämä ripset ovat tosiaan laiskan tytön parhaat ystävät.

Tämän parempaa kuvaa en ole vielä ripsistäni onnistunut ottamaan, mutta kyllä tästäkin jo näkee, että ne ovat ihanat. Ripset ovat yllättävän luonnolliset, sillä tähän mennessä vain kolme ihmistä on huomauttanut niistä. Se ei ole paljon verrattuna siihen, monenko ihmisen kanssa olen ollut perjantain jälkeen tekemisissä. Mitenkään luonnontonta lopputulokseta ei siis tullut, se transu-efekti syntyy ripsivärillä ja liian vahvalla meikillä. Näiden ripsien kanssa ei tarvitse pelätä näyttävänsä pelleltä.:)

Pakko muuten huomauttaa, koska hampaidenvalkaisuliuskoista kysellään edelleen, että niiden vaikutus tosiaan kestää. Hampaani ovat edelleen valkoiset, vaikka juon kahvia ja teetä pävittäin. Susoittelen niitä siis lämpimästi! Liuskoja voi tilata täältä ja testailupostaus löytyy täältä. Tämä tuli siis mieleen tuosta ylemmästä kuvasta ja ajattelin kirjoittaa asiasta, ennen kuin unohdan!:D

ripset1

Päivän asukin näkyy suunnillee tässä kuvassa. En panostanut viikonloppuna ulkonäkööni, vaan mukavuuteen, sillä tiesin, että ne pari päivää tulisivat olemaan todella rankkoja. Ja oikeassahan minä olin! Odottakaapa vain, kun postaan blogimiitistä ja sen valmisteluista.;) Tuota peilikuvaamista pitää vielä treenata, Galtsu-teinitkin osaavat sen minua paremmin!

ripset2

Kuvasin Olet ihana!:n seinällä olevan hauskan taulun ja samalla kuvaan pääsi myös hinnasto. Jos siis eri kauneusoperaatioiden hinnat kiinnostavat, niitä voi tähystää tuosta alla olevasta kuvasta tai tyttöjen blogista. Facebook-ryhmäänkin saa tietysti liittyä, minuhan sieltä jo löytääkin.:)

Jos tämä kuulostaa mainostamiselta, niin sitä tämä todellakin on. Ihastuimme Sallan kanssa Suvianniin ja Jessicaan niin pahasti, että päätimme käyttää jatkossa tyttöjen taitoja aina kuin mahdollista. Kyse on siis pienimuotoisesta yhteistyöstä ja siksi nämäkin ripset laitettiin ilmaiseksi. Ensimmäisestä vierailustamme voi lukea täältä, silloin meidät meikattiin Indiedaysin lanseerausbileisiin. Haluan ehdottomasti tukea tällaista pientä yritystä jotakin isoa firmaa mieluummin.

olet ihana hinnasto

Jos kiinnostuit pidemmistä ja tuuheammista ripsistä, Olet ihana!:n ripsienhuolto-ohjeet löydät täältä. Toki ne annetaan myös mukaasi ripsien asentamisen jälkeen, mutta aina on hyvä, että ne voi tarkistaa jostakin epäilyksen iskiessä. Itsekin mietin juuri, pitikö öljyä suosia vai välttää meikinpoitoaineessa ja tuotahan sen tarkisti nopeasti. Kiitokset siis Suviannille ihanista ripsistä! Ehkä ensi kerralla uskaltaudun Jessican kampaajantuoliin ja tutustun hänenkin kädenjälkeensä.:)