No niin, tätä teemaviikkoa olen odottanut, käydään siis suoraan asiaan.:) Tällä viikolla aion käyttää mahdollisimman paljon vaatteita ja asusteita, joita en ole aikaisemmin käyttänyt. Ja tällä tarkoitan siis niitä vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja, jotka jo omistan. En siis aio rynnätä hulluna shoppailemaan. Tosin hyvällä tuurilla ja helpotuksekseni viikon aikana saattaa putkahtaa eBay-paketti jos toinenkin postiluukustani.

Vaatekaappini on sen verran laaja ja jakautunut kokonaisuus, ettei minulle tuota ongelmia löytää sieltä käyttämättömiä asioita. Usein ostaessani jonkin vaatteen tai asusteen jätän sen tahallisesti viikoiksi tai jopa kuukausiksi “hautumaan” vaatekaappiini ja otan käyttööni vasta jonkin ajan kuluttua. En ole vielä keksinyt, miksi teen joidenkin juttujen kanssa näin. Siihen ei taida edes olla loogista selitystä.:) Joskus syynä on tosin yksinkertaisesti se, että ostan paljon tuotteita vasta sesongin jälkeen, jolloin niiden hinnasta saa roimat alennukset. Usein kaupat myyvät niin klassista tavaraa pois, että niitä voi huoletta käyttää seuraavallakin kaudella eikä kukaan edes aavista, että löydöt eivät suinkaan ole uutuuksia.

vaatekomero

Tällä viikolla kaivellaan siis uutuuksia oman vaatekaapin uumenista. Odottelen innolla, mitä kaikkea tulen löytämään.:) Haastanpa tässä samalla muitakin bloggaajia mukaan. Jos siis tunnistat hamsterin sisälläsi, postaa aiheesta blogissasi ja liity seuraani viettämään korkkausviikkoa!

(kuva täältä)