Aivan jokaiselle päivälle en tällä viikolla laittanut arvontaa, sillä liian huonojen palkintojen arpomisesta tulee vain pahalle tuulelle. Nyt on aika korkata viikon viimeinen arvonta, jonka palkintona on Vilan M-kokoinen paljettipaita, joka on saatu Bestseller’sin kautta. Malli on sen verran kätevä, että tuo käy myös M-kokoista pienemmille tyttölöille.;) Omaan tyyliini paita ei vaan sovi, mutta ehkäpä joku teistä haluaa sen adoptoida?

paljettipaita

Voit voittaa paidan itsellesi yksinkertaisesti kertomalla, mikä on ollut kaikkien aikojen suosikkipostaukseni. Vuodatuksen puoleltakin saa nimetä ehdokkaita, mutta en aukaise vanhaa blogiani enää, joten jos Vuodatuksen blogini on mysteeri, sellaisena se myös pysyy. Ja uskokaa pois, hyvästä syystä!:D

Nyt siis muistilokeroita kaivelemaan. Arvontakommentin tulee sisältää siis yhden postaukseni otsikko, mielellään juuri sinun  suosikkipostauksesi, sekä yhteystietosi, jotta saan otettua sinuun yhteyttä voitettuasi. Tämä arvonta kestää vain iltaan asti, sillä tänään kello 20:00 julkaistaan kaikkien arvontateemaviikon voittajien nimet.

Kerro siis minulle, mikä on kaikkien aikojen suosikkipostauksesi blogistani?:)

Psst! Huudettavien kohteideni huutoajat päättyvät tänään, joten tarkistapa, että saat haluamasi.