Otsikko kertoo paljon.:) Tällä kertaa arvontaan voi osallistua esittämällä minulle kysymyksen tämän postauksen kommenttiboksiin. Kysymyksiä saa esittää useampiakin, mutta sama kysyjä saa silti vain yhden arvontalipukkeen. Teen kysymyksistänne myöhemmin erilliset vastauspostaukset eli jos jotakin on kielen päällä, nyt siitä voi kysyä. Huomautan silti, että asiattomat kysymykset poistetaan eivätkä ne osallistu arvontaan. Kysykää siis hyvän maun rajoissa, sillä en aio levitellä yksityisasioitani vastauspostauksessa, vaikka ne kuinka kiinnostaisivat.;) Palkintona tässä arvonnassa on Åskan kaunis helmirannekoru vaaleanpunaisen sävyissä. Sain tämän blogiristeilyltä, mutta söpöliini ei oikein sovi nykyään tyyliini, joten luovutan sen eteenpäin.

åska

Ai niin, jatkossa näitä kysymysmahdollisuuksia tulee yhtä harvoin kuin tähänkin asti, sillä en voi sietää näitä omassani enkä muiden blogeissa!:D Käyttäkää siis harvinainen tilaisuus hyväksenne. Muistakaa jättää myös sähköpostinne vastauskommenttiinne, jotta saa voittajan helposti kiinni. Tälläkin kertaa tuplaaminen onnistuu arvonnan linkittämisellä ja linkityksen mainitsemisella kommentissa. Voittaja ratkeaa sunnuntaina kello 20:00.

Kysykää minulta mitä ikinä mielitte tietää!:)

Psst! Vietän tämän päivän IsVetin excursiolla, joten asukuvia ropisee vasta myöhään illalla tai mahdollisesti huomenna. Ja huomennahan on “Oh, Happy Day”!;)