Arvatkaapa kenellä on tällä viikolla syntymäpäivä!<3 Moksu täyttää huokeat 23 vuotta eikö voisi olla enempää tulessa.:) Tällä viikolla käyn ehkä ostamassa itselleni uuden omena-vauvan, en tosin vielä tiedä ostanko ensin läppärin vaiko sen mp3-soittimen. Lisäksi aion järjestää pienimuotoiset syntymäpäiväjuhlat viikonloppuna ja laiskana ihmisenä yhdistän niihin myös (reilusti) myöhästyneet tupaantuliaiset. Ei muuten, mutta kun yksi ystävistäni jaksaa aina muistuttaa, että hänellä on kortti valmiina eli tuparit on pakko pitää.;) Juhlien tarjoiluista, teemasta ja muusta vauhkoan varmasti tällä viikolla enemmänkin, mutta nyt on aika kertoa, miten täsä syntymäpäiväviikko liittyy teihin.

Päätin jo vuoden alussa, että pidän syntymäpäiväviikollani parikin arvontaa ja koska teemaviikot ovat kivoja, teen tästä viikosta virallisesti arvontaviikon. En vielä tiedä, arvonko joka päivä jotakin, mutta useampana päivänä kyllä. Vihjailinkin jo aiemmin eräästä palkinnosta ja haluan arpoa sen heti ensimmäiseksi. Heirolilta kyseltiin, josko kahvihullu haluaisi arpoa lukijoidensa kesken neljän kupin espressokeittimen. No tottakai!:) Tämä teräksinen Bialettin Venus Induction -espressokeitin on siis arvontaviikon ensimmäinen palkinto. Palkinnon arvo on 29,90€.Heirolin Venus Induction -espressokeitinTämän kaunottaren voit saada itsellesi vastaamalla tämän postauksen kommenttilaatikkoon yksinkertaiseen kysymykseen. Kilpailussa ei ole yhtä oikeaa vastausta eli kaikki asialliset vastaukset osallistuvat arvontaan. Tavoistani poiketen tällä kertaa blogilliset voivat tuplata arpansa linkittämällä arvonnan blogeissansa.:) Tuplauksesta pitää ilmoittaa arvontakommentissa, jotta osaan huomioida sen. Pyytäisin tunnuksettomia laittamaan sähköpostiosoitteensa sille tarkoitettuun kenttään, jotta minun on helppo ottaa yhteyttä voittajaan. Kaikkien tämän viikon arvontojen voittajat julkistetaan sunnuntaina kello 20:00 eli osallistumisaikaa on siihen asti. Nyt siihen kilpailukysymykseen.

Mikä on parasta nautittavaa kahvin kanssa?