Siirrytäänpä sitten rajauskynien ruotimiseen. Käytän ehdottomasti enemmän rajauksia kuin luomivärejä meikatessani, mutta en silti omista mitään hurjaa kynakavalkaadia.

Varsinkin nuo seuraavan kuvan kaksipäiset kynät ovat aivan mahtavia! Rimmelin vihreä kynä on ollut suosikkini pitkään. Tuolla tummemmalla päällä tehdään rajaukset ja vaaleammalla väritetään luomet. Leveällä päällä saa myös kivat metallinhohtoiset rajaukset. Kynän nimi on Regal Anarchy. Ja hei, miksi tätäkään ei voida valmistaa enää?:( Olen katkera, kun Rimmel on lopettanut niin monet suosikkituotteeni!

Seuraava kynä on Yves Rocherin (eli Roska-Yrjön) kynä, josta en löytänyt sävyn nimeä. Vain sairaasti ranskaa.;) Ei vaan, violetti pää on nimeltään Violine ja sininen Bleu azuré. Tätä kynää olen käyttänyt vain muutaman kerran.

Kolmas kaksipäinen otus on Oriflamen kynä. Toinen pää on glitterinen musta ja toinen vaaleanpunainen. Orkun kosmetiikkatuotteet ovat aina ihania nimiltään, nämä kynätkin oli nimetty sankariparien mukaan. Minun kynäni on Thelma & Louise.

rajauskynät_kaksipaiset

Myös kapeasydämiset, “peffasta” ruuvattavat kynät ovat käteviä. Tuon Avonin mustan kynän perässä on teroitin kynää varten, mikä tekee siitä vielä kätevämmän. Näillä kynillä saa sekä ohuet että leveät rajaukset helposti. Tällaiset kynät ovat yleensä aika pehmeitä eli käyvät hätätapauksessa myös kajalista. Ikävä kyllä pehmeä kynä saattaa helposti rasvoittuvalla luomella myös levitä herkästi. Avonin kynän sävyn nimi on  Black Stripe.

Max Factorin kynää olen käyttänyt vain muutaman kerran. Se ostettiin aikanaan ylioppilaspäivän meikkiini ja se on sävyltään Ice Blue. Ja ups, oli tässäkin näköjään teroitin!:D

rajauskynat_terotettavat

Viimeisenä ovat vuorossa niin kutsutut villit kortit. Lumenen valkoisella kynällä on ihan erityinen homma, se nimittäin toimii rajauspohjana. Harrastin joskus paljonkin valkoisia rajauksia, joiden päälle luomiväri sitten tarttui kauniisti. Rajaus pysyi näin paremmin kuin pelkällä luomella. Tämän sävyn nimi on lumivalkoinen, ja korkki on muuten lainakorkki.:)

Tallinnasta ostettua kynää olen tainnut käyttää vain kerran. Vaalea violetti ei oikein ole juttuni varsinkaan meikeissä, mutta yhteen aikaan halusin uskoa toisin. Sävyn nimi on Lilac ja tämä kynä joutaisi roskiin.

rajauskynat_loput

Siinäpä ne olivat. Harmittaa vähän, kun en ole jaksanut ostaa harmaan rajauskynäni tilalle uutta ja ruskeat rajauksetkin teen kulmakynällä. Voiko tämän laiskempi enää olla?:D Ehkä, jos en rajaisi silmiäni lainkaan.