Vihdoinkin netti toimii täällä Jumalan selän takana sen verran, että pääsin kirjautumaan blogiini. Ihan vähän vain on asiaa. Jätin erehdyksissä kamerani nanosekunniksi vartioimatta ja tässä on tulos.:)

nylden3

Sitruunahuulinen otus.

nylden2

Kaikki, mitä on jäljellä.

nylden1

Täh? Mikä sormi? Minkä salaman päällä?!

Itsehän aioin vain kuvata teille tänään Ideaparkista ostamani paidan.:) Kenkäsaldo jäi yllätyksekseni nollaksi, samoin takkisaldo. Laitoin siis hämyhaukun liikkeelle ja ystäväni metsästämään minulle sen mustan rotsin. Ideasta ja Tampereelta kun sitä ei enää saanut. DinSkossa oli kyllä yhdet ihanat niittikengät, mutta joku laiskuus esti viemästä niitä kassalle. Vai olisikohan se ollut se kuuluisa järjen ääni?

mangon paita

Jatkan lomailua vielä päivän tai pari eli kommentit julkaistaan viiveellä. Ei paniikkia, niitä saa silti jättää normaalisti. Muistakaa osallistua arvontaan (linkki sivupalkissa) ja viettää rentouttava viikonloppu!:)

Edit: Pakko vastailla sittenkin kommentteihin, on meinaan vuoden säälittävimmät!:D