Itsehän kuulun niihin ihmisiin, joista on täysin normaalia kulkea nahkatakissa kolmenkymmenen asteen pakkasilla, mutta jotka vetävät kesällä villasukat jalkaan. Voiko näin sekavalta ihmiseltä muuta edes odottaa.;)

Kevät esiin kevyemmällä pukeutumisella

Lämmin alkuviikko herätti kevättytön sisälläni. Jätin farkkujen alta paksut sukkahousut pois ja kaivoin nahkatakkini kaapin pohjalta esiin. Maalasin huuleni keväisen korallisiksi ja voivottelin itsekseni, kuinka keväinen hanki häikäiseekään silmiä. Vaikka ympärillä oli loskaa ja nietoksia, kevät tuntui olevan hieman lähempänä.

Minun suunnitelmani mukaan kevät tulee nopeammin, jos sitä hieman avittaa pukeutumisellaan. Jätän siis nahkatakin naulakkoon ja käytän sitä paksun kaulaliinan ja villaneuleen kanssa, kun sää taas kylmenee. Aion myös pukeutua hameisiin ja shortseihin monien sukkahousukerrosten kanssa aina, kun vain tarkenen.

Tavoitteeni ei ole palelluttaa itseäni, vaan pukeutua sen verran keväisesti, että talvi tajuaa väistyä. Kirkkaat värit toimivat varmaankin parhaiten kevätleikissä ja jos oikein hyvin käy, saan muutkin ihmiset innostumaan kevätpukeutumisesta. Ehkä kevätkin huomaa sitä kaipaavat, jos me vain tajuamme kertoa kaipuumme.”