No johan on markkinat! Kuvailin kyllä ahkerasti illalla, mutta kamerastani ei silti löydy julkaisukelpoisia kuvia. Mistähän mahtaa johtua.;) Vietimme Annanan kanssa ihanan illan tyttöjen kesken ja nyt on olo sen mukainen. Nukuttaa älyttömästi, sillä olin kotona samaan aikaan postimiehen kanssa. No hupsista.

Illan aikana tuli nautiskeltua sivistyneesti drinkkejä Shakerissa, siemailtua vaaleanpunaista kuohuviiniä hotellissa, tanssittua villisti Kharmassa ja taisinpa kiskaista sen nuoruusvuosien suosikin eli tequilankin jossain vaiheessa yötä. Kivaa oli eli kiitokset Annalle ja otetaanhan pian uudelleen? Ilman raiskattua Kevin-rukkaa ja paljettien hiertämään käsivartta, kiitos!:D
naarmut

Kävin tänään moikkaamassa Annaa vielä messuilla, joten naama oli saatava siedettävämpään kuntoon. Siinä prosessissa auttoi kosteuttava naamio ja kevyt meikki. Näitä silmänalusia nyt ei pelasteta millään, mutta enpähän ollut ainut zombie, joka vaelsi kaupungilla nestehukasta kärsien. Päiväni pelastivat mustat aurinkolasit, joita käytin sillä tekosyyllä, että ulkona paistaa oikeasti aurinko tänään. Toinen pelastava enkeli on pari pehmosaappaita, istun tälläkin hetkellä tietokoneella ne jalassani. Päivän asusta ette saa kuvaa, sillä lukuisien yritysten jälkeenkään en onnistunut saamaan itsestäni ainuttakaam edes siedettävää kuvaa. Ainut hyvä asia tässä päivässä on se, että koukkasin messuilta kotiin kaupan kautta ja jääkaappini on nyt täynnä maitoa. No more black coffee!<3

pelastavat enkelit

Sitten vähän linkkivinkkiä. Itse en osallistunut Asusin stailauskilpailuun, mutta koska voitto olisi kiva saada Suomeen, äänestin kilpailussa tätä kaunotarta. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että kyseinen tyttönen arpoo kaikkien häntä äänestäneiden kesken lahjakortin H&M:lle ja myös sen vaaleanpunaisen miniläppärin, jos sattuu voittamaan! Kyllä vaan, olen lahjottavissa.;)

Ninan arvontaankin saa osallistua, kun nyt tähän linkitysrumbaan tuli lähdettyä. Myös siellä on H&M-aiheinen palkinto, mutta lahjakortin sijaan tarjolla olisi H&M-kosmetiikkaa. Sitä samaa uutta sarjaa, jota saatan esitellä blogissanikin muutaman päivän sisään. Mukavaa sunnuntaita kaikille toivottelee eräs, joka ei voi uskoa, että viikonloppu on jo kohta ohi.