Ensimmäinen päivä ilman mustaa väriä ja tätä tyttöä ei huvita pukeutua!:D Olen miettinyt monta kertaa, miten tylsästi pukeudun kotipäivinä. Jos päiväohjelmassa on esimerkiksi aamulenkki ja opiskelua kotona, en kyllä jaksa juurikaan panostaa ulkonäkööni. Nämä päivät voi onneksi käyttää pakollisen lukemisen lisäksi tulevien postausten suunnitteluun ja kuvailuun sekä seuraavien päivien asujen miettimiseen. Kaupassakin pitäisi käydä pitkästä aikaa, jääkaapissa kun on enää vain valo ja litra maitoa. Olen jotenkin niin mukavuudenhaluinen ihminen, että koitan sopia kaikki tapaamiset ja tapahtumat samoille päiville ja pitää pari päivää viikossa vapaata niin, että saan vain löhöillä ilman sen suurempaa stressiä. Ensi viikon tentti vähän puhaltelee niskaan, mutta eiköhän se siitä, jos alan hiljalleen lueskella siihen.

Uuden koneen kanssa elämä sujuu ihan kivasti. Postaan vieläkin vanhalla romuläppärilläni, sillä uusi kone on vasta tuunausvaiheessa. Siirtelen tiedostoja ja asentelin ohjelmia.Täytyisi totutella vähän kaikkeen ennen kuin uskallan koittaa postaamista ja varsinkin sitä kuvankäsittelyä.

Palasin äsken salilta ja nyt ryhdyn kokkailemaan jotakin hyvää. Tämä tarkoittaa siis sitä, että illemmalla saattaa tulla ruokapostaus. Tästä nyt tuli tällainen kuulumispostaus, kun niitäkin tasaisesti toivotaan. Hyvää kuuluu.:)