Järjettömän shampoo- ja hoitoainetulvan jälkeen olin todella positiivisesti yllättynyt, kun vastaanotin Berneriltä Herbinan uuden kasvojenhoitosarjan testattavaksi. Toisaalta olen kyllä niin helppo ihminen, että pompin taas seuraavan shampoolastin saapuessa kiljuen ilmaan. On se vaan kivaa saada paketteja, aivan kuin olisi joulu joka päivä. Keskitytään nyt hetkeksi kuitenkin ihoon ja sen hoitamiseen. Valkoinen tee -sarjaan, joka on siis suhteellisen uusi tuttavuus, kuuluu neljä tuotetta ja minä testasin ne kaikki yhdeltä istumalta. Kuinkas muuten.:) Tässä lahjomattomat arvioni ihoa rauhoittavasta sarjasta, jonka upotin lumihankeen kuvausta varten. Huom! Kuvauksissa ei vahingoitettu ihonhoitotuotteita tai tuotteita testaavaa bloggaajaa.

herbina valkoinen tee

Suloisissa purkeissa myytävät ihoa rauhoittavat tuotteet pääsivät testaukseen aamulla, joten meikinpoisto-ominaisuuksista en osaa sanoa mitään. Poistan kyllä muutenkin meikkini aina puhdistusaineen jälkeen puhdistusmaidolla, joten eipä noita ominaisuuksia tule oikein muiltakaan tuotteilta arvioitua.:)

Hellävarainen puhdistusvaahto tuoksui miedolta ja jätti ihon todella pehmoiseksi. Ihon puhdistuksen jälkeen sivelin vanulapulla kasvoilleni kasvovettä. Samalla tuoksulla varustettu kasvovesi kosteutti niinkin hyvin, ettei kasvoja kiristänyt yhtään, vaikka en levittänyt kosteusvoidetta välittömästi kasvoveden jälkeen. Ennen kosteutusta taputtelin hellästi silmänympärysiholleni pienet pisarat silmänympärysvoidetta. SYV oli kerrankin tarpeeksi paksua eikä sellaista ärsyttävän geelimäistä. Ihmettelen hieman silmänympärysvoidetuubin kokoa sarjan muihin tuotteisiin verrattuna. Minulla tuollainen 15 ml purnukka kestää aina pienen ikuisuuden, kun taas muut tuotteet kuluvat paljon nopeammin, koska niitä käytetään iholle suurempia määriä. Sen tuoksu erosi muista tuotteista, koska sillä ei oikeastaan ollut tuoksua lainkaan. Sekä päivä- että yövoiteeksi soveltuva kosteusvoide ei myöskään tuoksunut miltään. Se levittyi ja imeytyi hyvin ja iho oli kosteutuksen jälkeen mattapintainen.

Kertakaikkiaan hyvä sarja. Toisin kuin Lintulle, minulle tämä sarja kävisi hyvinkin arkikäyttöön, sillä en löytänyt pahaa sanottavaa tästä tuoteperheestä.:) Oman normaali ihoni ihastui siihen. Herbinan tuotteet ovat olleet myynnissä tammikuusta lähtien, joten jos kiinnostuitte, niitä pitäisi olla jo saatavilla tavarataloista ja marketeista läheltänne. Kyselkää ihmeessä, jos jokin jäi vielä mietityttämään sarjan suhteen. Vastailen, jos vaan osaan.

valkoinen tee

Puhdistus- ja kosteutusoperaation jälkeen jatkoin päivääni rauhoittavan teeman mukaisesti kupillisella valkoista teetä.:) Minusta valkoinen tee on parhaimmillaan hunajan kanssa lämpimänä. Luin jostakin, että valkoista teetä voi hauduttaa uudelleen niin kauan, kun siitä vielä irtoaa väriä, mutta musta tee on kertakäyttöistä. Hassua, sillä olin aina kuvitellut sen menevän juuri toisinpäin. Aina oppii jotakin uutta, kun selailee äidin Kotivinkkiä, Kodin Kuvalehteä tai vastaavaa. Rauhallista päivää kaikille!:)