hippipaitaVaate ei ole aina vain vaate, vaan joskus se edustaa meille jotakin aivan muuta. Emme välttämättä tiedä sitä vielä vaatetta ostaessamme tai ehkäpä juuri sen pienen aavistuksen vuoksi ostamme vaatteen. Vaikka olenkin mustavalkoinen äärilaitaihminen, hyvien asioiden tekemisessä olen kuitenkin sillä kannalla, että parempi tehdä vähän kuin jättää tekemättä. Parempi sekin myöhään kuin ei milloinkaan.:)

Kohti hippien aikakautta

Sain H&M:n brunssilta mukaani löysän, leveähihaisen paidan. Se kuuluu uuteen The Garden Collectioniin ja on valmistettu 100 % muovisista palautuspulloista ja tekstiiliylijäämistä valmistetusta polyesteristä. Siispä aina, kun pukeudun paitaan, kannan ylläni muiden ihmisten jätteitä. Miten mahtavalta se tuntuukaan.

Itse paita on malliltaan rennon löysä ja se tuo mieleen seesteisesti hymyilevät hippitytöt kirkkaanvärisine vaatteineen. Paidan iloiset värit saavat minut hyvälle tuulelle. Paidan kanssa tekee mieli letittää hiukset ja kaivaa vaatekaapista esille kuluneet farkkushortsit. Viime kesänä revenneistä farkuista tehdyt shortsitkin ovat myös tavallaan kierrätysvaate, joten ehkäpä sisäinen kierrätystä rakastava hippityttöni yritti vaikuttaa tekemisiini jo viime kesänä, mutta vasta tämä paita päästi sen kunnolla esiin.

Mahtaako tämä olla eettisen hippitytön tarinan alku? Ehkäpä, sen näyttää aika. Hippityttöjen aikakausi alkakoon!”