Tervetuloa tuijottamaan elävää todistetta siitä, että minun elämäni menee harvoin suunnitelmieni mukaan. Eilen piti pumppailla ja opiskella, bloggailla ja lueskella. Sitten tuli nukuttua pitkään ja olo tuntui flunssaiselta. Päätin siis levätä. Lopputulos oli kuitenkin se, että päädyin kahvittelemaan kaverini kanssa kaupungille. Mitenkäs siinä niin pääsi käymään.:) Olen muuten aivan siinä rajoilla, että kohta on pakko tilata Chai Tea Spice- makusiirappia kotiinkin, jotta saan Chai Latteja silloin, kun siltä tuntuu. Ne ovat aivan uskomattoman maukkaita. Kuolaan itseni hengiltä, kun mietinkin niitä. Siirrytään siis eilisen asuun.

Lähtö oli suhteellisen nopea, joten nappasin ylleni joitakin aiemmin viime viikolla käyttämiäni vaatteita. Vaalean topin päälle puin ohuen paidan, jonka omistan myös toisessa värissä. (Oikeastaan vielä kolmannessakin, mutta en tunnusta sitä teille vielä.) Vaaleat sävyt alkavat kiehtoa minua jälleen, tätä on jo odotettu. Musta kausi alkaa olla siis selätetty, paitsi hiusten suhteen. Niiden kimppuun käydään varmaankin reilun kuukauden päästä ja suuntahan on selkeästi vaaleampi, vaikka äiti sitä boikotoikin. Tummanruskea on kuitenkin oma värini, mutta hei, saahan sitä nyt muutakin kokeilla.:)

Asukuva

farkut – H&M

toppi – Gina Tricot

paita – H&M

kengät – Halens

koru – Guess

Menipä muuten päiväjärjestys sekaisin siinäkin, kun postasin heti aamusta asukuvan, vaikka yleensä aamulla joristaan yleisiä juttuja ja iltapäivällä esitellään asuja. Kylläpä nyt meni elämä risaiseksi.;) Tänään pitäisi postitella kamalasti kaikkea, siivota kämppää lisää ja viimeistellä erästä raporttia. Jos jää aikaa, voisin kuvailla aleostoksiakin tänne. Suunnittelin niistä jo kivan postauksen teille, sillä osuin aikalailla kultasuoneen ostosteni kanssa. Toivottavasti tämä epänormaalilla aamulla alkanut päivä tulee olemaan kiva ja samoin koko viikko. Jännittää jo vähän tuo loppuviikon  blogiristeilykin. Mukavaa maanantaita kaikille!

Psst! Muistakaa, että tänäänkin päättyy erään Huuto.net-kohteen huutoaika:)