Nyt se on loppu, nimittäin eBay-lakko, johon Inna minut epäsuorasti neljä viikkoa sitten haastoi. Kirjoittelin tuon vajaan kuukauden aikana tuntemuksiani ylös, jotta minulla olisi jotakin raportoitavaa teille lakon loputtua. No, onhan minulla.:)

Ensimmäisellä viikolla kävin pari kertaa tarkistamassa My Ebayssa, joko eräs ostokseni oli postitettu. Jätin myös palautetta yhdestä aiemmin tilatusta kenkäparista. Muuten en alentunut selailemaan tuotteita tai kuolaamaan mitään. Sivustoa ei ollut edes ikävä, mikä yllätti minut vähän, sillä luulin olevani pahastikin koukussa tuohon kansainväliseen nettihuutokauppaan.

Toinen viikko kului lähestulkoon samalla tyylillä kuin ensimmäinenkin eli jätin palautetta tuotteista, jotka toimitettiin nyt, vaikka tilasin ne ennen lakkoa. Yhtenä päivänä tosin iski yllättävä himo keltaisiin(!) avokkaisiin, mutta hillitsin sen enkä edes selaillut eBayta, vaikka se ei olisi edes rikkonut sääntöjä. Hyvä minä!:) Lisäksi kurkkasin yhdelle lukijalle, myydäänkö eBaysta tilaamaani perhosmekkoa vielä.

Kolmantena viikkona lakkoilu alkoi jo vähän poltella, kun halusin tarkistaa, onko yhtä Mangon bleiseriä saatavilla, koska Asos ei toimita sitä Suomeen. Hillitsin kuitenkin itseni enkä edes selaillut sitä eBaysta, etten vaan sortuisi seuraamaan yhtäkään tuotetta. Seuraamisesta huutamiseen on hyvin lyhyt matka, kuten olen monta kertaa saanut todeta.

Nudet korkokengät

Myös Yummy!-Jennin Huuto.nettiin laittamat nudekorkkarit aiheuttivat kolmosviikolla akuuttia kutinaa. Miksi Jennin korkkareiden piti olla kokoa 38, olisin niin huutanut ne! Halusin kipeästi selailla eBaysta itselleni samanlaiset, sillä kenkien malli ja väri olivat aivan täydelliset. Nämä kengät on pakko metsästää myöhemmin.:) Saatoin myös nopeasti tarkistaa, löytyykö näitä eBaysta, mutta suljin selaimen nopeasti. Tuloksia ei meinaan juurikaan tullut.

Neljännellä viikolla aloin olla jo turhautunut. Halusin kovasti selailemaan, sillä olin keksinyt jo muutamankin kivan jutun, joiden saatavuus olisi pakko tarkistaa eBaysta. Odotin hartaasti lakon päättymistä. Onneksi neljäs viikko kului suurilta osin tenttikirjan parissa eli en voinut istua tietokoneella tuijottamassa eBayn etusivua. Onneksi sekin on nyt ohi!:)


Kuten moni jo arvasikin, lakkoni aikana säästyneet rahat luovutin Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry:lle. Samalle yhdistykselle tulee muutenkin luovuteltua rahaa satunnaisesti sekä tilisiirrolla että Tampereella Sokoksen edessä silloin, kun siihen on ollut mahdollisuus.:) Ensi kerralla voisin vaikka tilata jotakin yhdistyksen nettikaupasta. Toivottavasti joku teistä lukijoistanikin innostuu tilailemaan tai lahjoittamaan edes rahaa kissojen hyväksi. Tilinumerohan on TSOP 529330-45091 (Kissojen katastrofiyhdistys KKY ry). Kiitokset vielä Innalle haasteesta, oli mielenkiintoista kokeilla jotakin tällaista.

(kuva täältä)